Superb 2005 1.9 tdi 130 KM
Przejechane 70 tkm.
Co do awaryjnosci prawda o problemach z elektryka nie slyszalem i nie mialem problemow a auto dosc mocno exploatowane.
Szkoda zachodu - 2.5 TDi zwlaszcza w automacie - smiga jak 1.9 Tdi manual a pali ze 2-3 l wiecej i duzo drozsze przeglady.
Nic nie bylo robione nic nie skrzypi - zero problemow.
Przejedz sie tym autem dopiero potem wydawaj opinie bo dla mnie IMHO jak na nasze drogi naprawde jest extra
Nie byly.
Byl 1.9 w Tiptronicu
Nie jest tak zle jak to przedstawiasz - mi sie tym aute zdecydowanie lepiej jezdzi niz Leonem FR 190 KM TDi i nie brakuje mi mocy ze wzgledu na 5 bieg skrzynie i zdecydowanie mniejsze straty na kolach dzieki wzdluznemu ulozeniu silnika.
Fakt wyglada to tragicznie ale nikt nikogo nie zmusza by zapodawac taka opcje hah ;-)
Jak dla mnie to i tak nie widze roznicy w tak malym pomieszczeniu jak auto ;-)
W to to nigdy nie uwierze zwlaszcza ze smigalem OII 2.0 tdi i jak dla mnie to nie ma co porownywac Superb jest naprawde cichy !!
Jedyny rozsadny wybor to 1.9 TDI 130 KM
Byly problemy z tym 2.0 ze wzgledu na FAP i wycofali silnik z oferty nie wiem o co do konca chodzilo ale wycofali wiec cos z tym musialo byc.
Moim zdaniem nie masz pojecioa o tym zawieszeniu - auto smiga po budowach dziurach i lasach - zero problemow.
No po swoim egzemplarzu uwierzyl bym w to ;-)
IMHO dziwne - klocki z tylu koncza sie co 30 tkm :roll: 2 razy wymienialem a przod seria i ma sie dobrze :| :roll: wymienilem galke zmiany biegow bo tamta miala luzy na boku, co mi sie nie widzi to wyglad srodkowej konsoli faktycznie jest troszke za stary a tak to same pozytywy a najwiekszy to ilosc miejsca z tylu i koszty w ASO tyle co Leon :lol:
Jak cos to prosze pytac chetnie odpowiem
Pozdro i Wesolych Swiat !!
Przejechane 70 tkm.
Zamieszczone przez ===Tomy===
Zamieszczone przez szkoda
Zamieszczone przez Kaszana
A tylne jak Octavia I, czyli belka skretna Co moim zdaniem calkowicie dyskwalifikuje samochod tej klasy... To inna epoka Juz predzej bym zdecydowal sie na OII
Zamieszczone przez Maicroft
Zamieszczone przez szkoda
Zamieszczone przez Kaszana
- bardziewnie wyglądające wstawki z imitacji drewna (mojej wersji się to nie tyczyło)
- brak dwustronnej klimy
Silniki to 1.9TDI w manualu, 2.8 V6 tip i 2.5TDI tip
Zamieszczone przez cieq
Zamieszczone przez Jabar1975
IMHO dziwne - klocki z tylu koncza sie co 30 tkm :roll: 2 razy wymienialem a przod seria i ma sie dobrze :| :roll: wymienilem galke zmiany biegow bo tamta miala luzy na boku, co mi sie nie widzi to wyglad srodkowej konsoli faktycznie jest troszke za stary a tak to same pozytywy a najwiekszy to ilosc miejsca z tylu i koszty w ASO tyle co Leon :lol:
Jak cos to prosze pytac chetnie odpowiem
Pozdro i Wesolych Swiat !!
Komentarz