Polecam chwyt pomimo uszkodzeń lakieru gdy się za mocno przykręci śrubki.
zartujesz sobie, ja miałem do wczoraj na uchwycie na klapie, i zdjołem i się przeraziłem...ale pasta tempo powinna to rozwiązać
a na nowym uchycie ..rewela zdecydowanie lepiej zbiera i radio czyściej odbiera
Witam mam maly problem po przekreceniu stacyjki na wyswietlaczu klimatronica wypisuje sie "Diagnostic" i wszystko mruga okolo 5-7 sekund a nastepnie wlacza sie na ostatnio uzywane ustawienia. Prosze pomozcie samochod zakupilem niedawno a ksiazki zadnej nie dostalem od poprzedniego wlasciciela. Pozdrawiam Kordian
Napisz jakie auto, jaki silnik itd. moze w tym przypadku to ma małe znaczenie ale jezeli zadasz inne pytanie to nie bedzie wiadomo jak na nie odpisywać!!
Cos takiego dzieje sie po kazdym odlaczeniu klimatronika.
Tak jakby za kazdym razem po wylaczeniu auta odlaczalo sie podtrzymanie klimatronika. Czyzby jakis matol grzebal i podlaczyl zasilanie pod stacyjke :?:
A jak nie wyjmiesz kluczyka i przekrecisz ponownie to tez tak sie stanie??
Za kazdym razem gdy tylko wylacze zasilanie i ponownie wlacze nie wazne czy wyciagne kluczyk czy nie to i tak jest to samo. Najgorsze jest to ze jak go kupilem to bylo wszystko ok to od jakiegos tygodnia sie dzieje i dlatego nie wiem co to moze byc a auto mam od 2 m-cy. Ktos mi podpowiedzial ze moze "komfort" sie zepsul ale powiem tak szczerze ze za cholere nie wiem o co chodzi :?: ops: :?:
A czy akumulator moze miec cos wspolnego z ciezkim odpalaniem ?? chodzi mi o to ze na zimnym auto odpala bez zarzutu, natomiast gdy jest tylko rozgrzany znaczy ma temperatute powyzej 60-70 stopni to musze go krecic kolo 4-5 sekund zeby załapał ?? mechanik powiedzial ze jest to problem z rozrusznikiem tylko ze za naprawe uznal wymiane rozrusznika a nie np szczotek ?? dajcie znac. A przy okazji zdrowych wesołych swiąt i szczesliwego nowego roku.
A czy akumulator moze miec cos wspolnego z ciezkim odpalaniem ?? chodzi mi o to ze na zimnym auto odpala bez zarzutu, natomiast gdy jest tylko rozgrzany znaczy ma temperatute powyzej 60-70 stopni to musze go krecic kolo 4-5 sekund zeby załapał ?? mechanik powiedzial ze jest to problem z rozrusznikiem tylko ze za naprawe uznal wymiane rozrusznika a nie np szczotek ?? dajcie znac. A przy okazji zdrowych wesołych swiąt i szczesliwego nowego roku.
hmm to chyba jest temat o resetowaniu klimatronika i słaby akumulator ma coś wspólnego , tylko tak jeszcze sobie myśle że podobnie byłoby z radiem i przebiegiem dziennym (kasowało by się ). Sprawdzić nie zawadzi.
Zdrowych, wesołych świąt.
- No nic. Życie jest piękne, ale trzeba się pchać do przodu.Kulturalnie, ale pchać. o. Rydzyk
Komentarz