ja po powrocie z Podlasia - nie dam rady - wykopuję się z zaległości tony maili - będę z Wami duchem
Kierownica O1 czy pasuje ??
Zwiń
X
-
Kierownica O1 czy pasuje ??
Witam,
od dawna nosze się z zamiarem wymiany plastykowej (fuj) kierownicy na skórzaną - najlepiej wielofunkcyjną i stąd pytanie:
Czy ktoś wie a jeszcze lepiej próbował założyć kierownice od O2 do O1 lub od jakiegoś VW do O1 - chodzi mi oto czy pasuje wieloklin mechanicznie ??
Wiem że taśma do wielofunkcyjnej jest inna, oraz że potrzebuje moduł do wielofuncji, ale najpierw chciałbym wiedzieć czy fizycznie to założe (pomijając jaki znaczek będzie na airbagu).
pozdrawiam
-
-
Sigma_74
Zamieszczone przez yoschuaod jakiegoś VW do O1 - chodzi mi oto czy pasuje wieloklin mechanicznie ??
natomiast jesli idzie i przełozenie kierownicy to pasuje, ale jesli przekładasz poduche do nowej kierownicy to nie bedzie pasowac, musi mieć identyczny jak masz starą kierę.
Komentarz
-
Hello
Wg ETKI kierownica 3ramienna jest taka sama dla calego typoszeregu opartego o Golfa 4 lacznie z Passatem.
W przypadku wielofunkcyjnej moze byc inaczej, choc z drugiej strony kod czesci:
3U0 419 091 B - wskazuje na Passata
Ja na twoim miejscu bym nie sztukowal, tylko zamowil nowa i odsprzedal stara
Pozdrawiam
Zibi
Komentarz
-
-
Sigma_74
numer musi sie zgadzac według ETKi, nie dopasujesz swojej poduchy, miałem od Golfa i nie wskoczy ci twoja poducha.
Komentarz
-
yoschua, ja przerabiałem jesli chodzi o kiere wielofunkcyjną z O2 zapomnij ona sjet na canie jesli chodzi o kiere wielo funkcyjną z O1 potrzebny jest jeszcze jeden dodatkowy modół sterujący wiec oprócz kiery musisz kupić dodatkowy modół jesli masz eleganca to pierscien ślizgoey powinien podejść jak chcesz dokładnie wiedzieć co trzeba to daj zanc na pw
Komentarz
-
Komentarz