[O1]Gumowe mocowania wtórnej pompy powietrza 2.0 AQY
Urwały mi się gumowe mocowania pompy powietrza,takie gumowe cycki Jak to sie fachowo nazywa i czy można to gdzieś dokupić? Bo teraz odkurzacz chodzi jak traktor.
Nie ma rzeczy niemożliwych,są tylko trudne do wykonania.
Kilka lat temu takie mocowanie można bylo dokupić w serwisach jako część zamienną. Ostatnio tego brak i poradziłem w ten sposób, że poprostu skleiłem tą gumę klejem "Kropelka". Wyszło bardzo dobrze, i uchwyty trzymają się już kilka lat. Po 14 latach trzeba było skleić wszystkie trzy.
Jak się dowiedziałem 1szt takiej gumy kosztuje 45zł :shock: Kupiłem poxipol za 10zl i przeprowadziłem reanimacje :szeroki_usmiech Zobaczymy na jak długo starczy.
Jak by ktoś potrzebował podaje nr części 06A133567A
To ten element metalowy tez musisz mieć,chyba że ci się odkręcił i odpadł Mi odpadła cześć gumowa od metalowej oraz 2 gumy miałem rozerwane w miejscu mocowania do pompy.
krisoctav, zaskoczyłeś mnie jest małe ale wtyk elektryczny pod zupełnie innym kontem
ja kupiłem na http://www.ebay.co.uk/ czyli UK firma z Cypru a cześć przyszła z Turcji 62,80 mnie to kosztowało z darmową przesyłką pytałem w dziale kupie / sprzedam czy ktoś nie chce wtedy pewnie było by taniej ...
ja wymieniałem u siebie to 1 urwana przy mocowaniu do pompy, jeden naderwana ale jeszcze trzyma i ostatnia rozwulkanizowania meta od gumy
jak byś zamawiał to kolega ardrok też poszukuje ... zawsze można się dogadać
matrix_pl kolega szuka tylko tych mocowań które kosztują w ASO kupę kasy a te aukcje są z pompami które wychodzą taniej niż jeden element mocujący ori z ASO
a jak poszuka to może kupić taką pompę jak ma z dobrym mocowaniem to by miał 2 w 1
Komentarz