Ogolnie fajnie, ale jednak klapa i dach tak pomalowane mnie sie nie widza, sama maska to spoko, najlepiej jakby byl karbon. Fele cud, ale to wiadro w wydechu WTF :| :?:
Wodne IC ....
Zwiń
X
-
GośćTagi: Brak
-
bezduszny
Wodne IC ....
Czy miał ktoś jakiś kontakt, lub posiada jakąś wiedzę o wodnych IC ......... ?
Jak się mają pod względem wydajności do zwykłych IC'ków ?
-
bezduszny
Wdepnij do mnie
Czy jest sens wymieniać takie na większe ? Koszt będzie spory... i czy przełozy się jakoś wymiernie na wydajność ?
Komentarz
-
Zamieszczone przez krzyChłopaki, w serii jak sie gniecie to temp. jest 99st.C i nie rośnie na większą bo skończył sie zakres pomiarowy elementu!
[ Dodano: Pią 05 Sty, 07 11:55 ]
Zamieszczone przez bezdusznyCzy jest sens wymieniać takie na większe ? Koszt będzie spory... i czy przełozy się jakoś wymiernie na wydajność ?
Gdzieś mi się obiło o uszy ze ktoś kombinował natrysk ciekłego CO2 na IC-ka. To może przynieść niezłe schłodznie.Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Tymonbezduszny, wiem że gość z streetracing co śmiga Foką RS chyba Rsss ma coś takiego u siebie, zagadaj do niego :!:
Nie wiem czy dobrze kumam, ale tam w tej foce jest chyba seryjnie wodny ic :roll: Poczytaj też inne wątki o tym aucie na tym forumLeon FR 2.0TDI 170KM
Komentarz
-
-
bezduszny
Zamieszczone przez MasmoIC jest chłodzony wodą z układu chłodzenia silnika?
Kolektor i turbinki...
No i zbliżenie na IC..
... dziwna konsrukcja ale pracuje rewelacyjnie.
Komentarz
Komentarz