kierownica wielofunkcyjna

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Octakrk
    Drive
    • 2005
    • 67

Zamieszczone przez WIELKIBONGO
    Zamieszczone przez Gmero
    Będzie upijanie i ścinanie...taki taśmociąg
    Gmero,niektórzy mogą wpaść w taki amok,że obetną również kobietki :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech
    dobrze prawisz kolego, kobietki w pierwszej kolejnosci :szeroki_usmiech

[ Dodano: Sro 11 Kwi, 07 22:34 ]
    a ciąć bedziemy debilatorem :szeroki_usmiech
  • leszekmw
    RS
    • 2005
    • 5356

cześć Panowie. jakie rzeczy obsługuje kerownica wielofunkcyjna w O2 i dlaczego gdzieś tam czytałem , niekoniecznie na naszym forum , ze trzeba sie przyzwyczaić do jej obsługi ?
    czy jestescie z niej zadowoleni , ci którzy ja posiadają ?
    O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
    GVI 1.4TSI
    LANCIA YPSILON 1.2 MPI
    tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI

Komentarz

• Jabar1975
      RS
      • 2006
      • 3331

Zamieszczone przez leszekmw
      cześć Panowie. jakie rzeczy obsługuje kerownica wielofunkcyjna w O2 i dlaczego gdzieś tam czytałem , niekoniecznie na naszym forum , ze trzeba sie przyzwyczaić do jej obsługi ?
      glosnosc (+- oraz mute)
      oraz:
      >> oraz >>I
      ta druga funkcja w zaleznosci od tego co masz wlaczone tzn przy radiu stojenie automatyczne albo przeskok do nastepnej zaprogramowanej stacji.
      Przy CD bedzie to przewijanie ew. zmiana utworu jak rowniez zmiana plyty w zmieniarce.
      Jest tez do niczego nie potrzebny przycisk wylaczenia podswietlenia tych przyciskow (i tak sa nie absorbujace uwage) i to chyba na tyle - nie pamietam bo juz chwile nie mam auta
      Zamieszczone przez leszekmw
      czy jestescie z niej zadowoleni , ci którzy ja posiadają ?
      Jak mialem to bardzo (to byl powod dla ktorego wolalem E100 zamiast Elegance + wyposazenie jakiego potrzebowalem - w tym pakiet sportowy - bo w kierownicy nie moglo byc sterowania radiem.

Inna sprawa to auta z fabryczna instalacja GSM2 albo GSM3 - tam z kierownicy mozna tez obslugiwac telefon
      nasza droga: www.wpzs.pl

Komentarz

• djczas
        RS
        • 2005
        • 9612

leszekmw, obsługuje radio plus w opcji z zsetawem bluetooth

Komentarz

• yoschua
          Rider
          • 2006
          • 339

Zamieszczone przez djczas
          zsetawem bluetooth
          A jak działa zestaw Bluetooth - czy opcje telefonu sa dotępne na MaxiDocie ?? oraz czy głośnikami zestawu głośnomówiącego są głośniki radia ??

Pytam przy okazji, bo mam PARROTa po Bluetooth i działa świetnie, jedna wada to że ma dodatkowy wyświetlacz i dlatego interesuje mnie te oryginalny zestaw.
          Octavia Combi 4x4 1,8T ARX 2001
          HPI Baja 5B SS - nowa zabawka

Komentarz

• onyx73
            Rider
            S_OCP Member
            • 2005
            • 282

informacje na maxi docie, ksiazka tel tez, glosniki radia przy fabrycznym radyjku i problematyczne dzialanie z nowymi modelami tel a lista dosyc oraniczona tyle wynalazlem na zagranicznych forach mam mieszane uczucia bo tez mam nie ochotę

Komentarz

• Jabar1975
              RS
              • 2006
              • 3331

Zamieszczone przez yoschua
              Pytam przy okazji, bo mam PARROTa po Bluetooth i działa świetnie, jedna wada to że ma dodatkowy wyświetlacz i dlatego interesuje mnie te oryginalny zestaw.
              Takie cuda to tylko w fabrycznym zestawie GSM3 - i tak jak onyx73, napisal lista telefonow skromna
              nasza droga: www.wpzs.pl

Komentarz

Pracuję...