cześć Panowie. jakie rzeczy obsługuje kerownica wielofunkcyjna w O2 i dlaczego gdzieś tam czytałem , niekoniecznie na naszym forum , ze trzeba sie przyzwyczaić do jej obsługi ?
czy jestescie z niej zadowoleni , ci którzy ja posiadają ?
cześć Panowie. jakie rzeczy obsługuje kerownica wielofunkcyjna w O2 i dlaczego gdzieś tam czytałem , niekoniecznie na naszym forum , ze trzeba sie przyzwyczaić do jej obsługi ?
glosnosc (+- oraz mute)
oraz:
>> oraz >>I
ta druga funkcja w zaleznosci od tego co masz wlaczone tzn przy radiu stojenie automatyczne albo przeskok do nastepnej zaprogramowanej stacji.
Przy CD bedzie to przewijanie ew. zmiana utworu jak rowniez zmiana plyty w zmieniarce.
Jest tez do niczego nie potrzebny przycisk wylaczenia podswietlenia tych przyciskow (i tak sa nie absorbujace uwage) i to chyba na tyle - nie pamietam bo juz chwile nie mam auta
Zamieszczone przez leszekmw
czy jestescie z niej zadowoleni , ci którzy ja posiadają ?
Jak mialem to bardzo (to byl powod dla ktorego wolalem E100 zamiast Elegance + wyposazenie jakiego potrzebowalem - w tym pakiet sportowy - bo w kierownicy nie moglo byc sterowania radiem.
Inna sprawa to auta z fabryczna instalacja GSM2 albo GSM3 - tam z kierownicy mozna tez obslugiwac telefon
A jak działa zestaw Bluetooth - czy opcje telefonu sa dotępne na MaxiDocie ?? oraz czy głośnikami zestawu głośnomówiącego są głośniki radia ??
Pytam przy okazji, bo mam PARROTa po Bluetooth i działa świetnie, jedna wada to że ma dodatkowy wyświetlacz i dlatego interesuje mnie te oryginalny zestaw.
informacje na maxi docie, ksiazka tel tez, glosniki radia przy fabrycznym radyjku i problematyczne dzialanie z nowymi modelami tel a lista dosyc oraniczona tyle wynalazlem na zagranicznych forach mam mieszane uczucia bo tez mam nie ochotę
Pytam przy okazji, bo mam PARROTa po Bluetooth i działa świetnie, jedna wada to że ma dodatkowy wyświetlacz i dlatego interesuje mnie te oryginalny zestaw.
Takie cuda to tylko w fabrycznym zestawie GSM3 - i tak jak onyx73, napisal lista telefonow skromna
Komentarz