Ma ktoś jakiś patent na te łuszczące sie uchwyty bo czytałem o płycie i później jakiejs paście tylko nie wiem jakie sa efekty bo nigdzie nie ma zdjęć
Uwalone gniazdo zaplniczki
Zwiń
X
-
Uwalone gniazdo zaplniczki
Octavia 2002
Mam problem jak w temacie sprawdzialem bezpieczniki sa ok
Wyczytalem ze moze byc to blokada szyb tylnich ktora odcina rozniez zapalniczke jednak ta widze u mnie wogole nie dziala. Nawet jak jest wcisnieta szyby tylnie moge otworzyc :?
Na konkutrencyjnym forum znalazlem info o jeszcze jakis bezpiecznikach ktore znajduja sie pod kierownica za wlacznikiem swiatel . Zagladalem tam jednak udalo mi sie wypatrzyc caly jeden bezpiecznik . CZy ktos juz mial ten sam problem?
W ktorym konkrenie miesjcu znajde te bezpieczniki
-
-
weź miernik o zobacz czy dochodzi prąd przy zapalniczce później czy w gnieździe bezpiecznika również czy masz prąd jeśli jest w bezpieczniku a nie ma w gnieździe przy kablach to pośrodku masz gdzie problem czyli dół tapicerka do rozkręcenia i szukanie po kablu od bezpiecznika do zapalniczki albo być może gniazdo jest do bani
Komentarz
-
-
Re: Uwalone gniazdo zaplniczki
Miałem podobny problem - juz działa
po kolei:
- rozkręciłem osłonę i wyciągnąłem puszkę z bezpiecznikami (tą obok włącznika świateł).
- sprawdziłem czy nie mam zerwanych przewodów do zapalniczki (miernikiem)
- kontaktem - płyn potraktowałem styki bezpieczników (w puszce) i w końcówce podłączanej do zapalniczki
- pro forma wymieniłem bezpiecznik
- wyczyściłem zapalniczkę
Po tych operacjach znowu działa.
Zamieszczone przez schabOctavia 2002
Mam problem jak w temacie sprawdzialem bezpieczniki sa ok
Wyczytalem ze moze byc to blokada szyb tylnich ktora odcina rozniez zapalniczke jednak ta widze u mnie wogole nie dziala. Nawet jak jest wcisnieta szyby tylnie moge otworzyc :?
Na konkutrencyjnym forum znalazlem info o jeszcze jakis bezpiecznikach ktore znajduja sie pod kierownica za wlacznikiem swiatel . Zagladalem tam jednak udalo mi sie wypatrzyc caly jeden bezpiecznik . CZy ktos juz mial ten sam problem?
W ktorym konkrenie miesjcu znajde te bezpieczniki
Komentarz
-
Komentarz