ostatnio za mycie z woskiem + suszenie zapłaciłem 15 zeta
moc max i moment?????
Zwiń
X
-
moc max i moment?????
Przyjakich obrotach dostepny jest najwiekszy moment podczas ruszania z miejsca zeby nie zjarac kapcia tylko pociac jak strzała???? oraz do jakich obrotów krecic auto ???? chodzi o silnik agn 1.8 20v 125 koniAUTO JEST BOGIEM, PRĘDKOŚĆ NAŁOGIEM, WYŚCIGI ZABAWA A DRIFT TO PODSTAWA
-
-
Tu masz dane techniczne.Max. moment 170/4200rpm,a moc 92kW/6000.
Tak wiec ruszac sie nauczysz sam po kilku próbach,a biegi zmieniac pomiedzy 4200 a 6000.Wiecej krecic nie ma po prostu sensu.Generalnie biegi nalezy tak zmieniac,zeby po wbiciu nastepnego biegu obroty nie spadały ponizej obrotów max momentu,czyli 4200.Jaro
Komentarz
-
-
Sigma_74
-
Zamieszczone przez jlupinohttp://skoda.autokacik.pl/
Tu masz dane techniczne.Max. moment 170/4200rpm,a moc 92kW/6000.
Tak wiec ruszac sie nauczysz sam po kilku próbach,a biegi zmieniac pomiedzy 4200 a 6000.Wiecej krecic nie ma po prostu sensu.Generalnie biegi nalezy tak zmieniac,zeby po wbiciu nastepnego biegu obroty nie spadały ponizej obrotów max momentu,czyli 4200.Leon FR 2.0TDI 170KM
Komentarz
-
-
czyli najlepiej 2 tys
i potem podłoga
idzie jak rakieta. A co do golfa nalezy pamietac duży moment dłuższe biegi no i masa troszke mniejsza. Zreszto i tak go objechałem w 2 na 3 startach bo w trzecim dwujka mi nie wlazła. I nie zapominajcie ze diesle sa teraz lepsze od benzyniaków np audi 80 1.9tid kladzie audi 2.0 benzyne
AUTO JEST BOGIEM, PRĘDKOŚĆ NAŁOGIEM, WYŚCIGI ZABAWA A DRIFT TO PODSTAWA
Komentarz
-
Komentarz