To dziwne,że nie wpadłem na takie rozwiązanie do tej pory. :P
Likwidowanie drobniutkich rysek
Zwiń
X
-
Sigma_74
Zamieszczone przez Piotr_TWersja light - pasta Tempo
Wersja hard - pasta Farecla (na mokro)
Komentarz
-
Zamieszczone przez maybach20najlepsze jest to ze jedyny raz btla na myjni reczniej i juz widac rezultaty...Skoda Octavia Kombi II 2005r. 1.9TDI 77kW Elegance czerń magiczna - sprzedana...
Renault Scenic III 1.4TCe 2010 - jest...
Komentarz
-
-
Re: Likwidowanie drobniutkich rysek
Zamieszczone przez Piotr_TWersja light - pasta Tempo
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Piotr_TZ takim urzadzonkiem to bym uwazal jezeli ryski za lokalnie, a nie na calym aucie. Mozna sobie ladnie "oczko" wypolerowacO I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
Sigma_74
-
[quote="endryu"]Zamieszczone przez Piotr_TDlatego lakiernicy za polerowanie całego autka się cenią po kilka ładnych stówek.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Witek1952Witam.Kiedys jeżdziłem na kursy VW do Poznania.Juz wtedy wkładali nam do głowy,że nowe ekologiczne lakiery są miękkie i trzeba je myć pod ciśnieniem,najlepiej bezdotykowo.Skoda Octavia Kombi II 2005r. 1.9TDI 77kW Elegance czerń magiczna - sprzedana...
Renault Scenic III 1.4TCe 2010 - jest...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Witek1952trzeba je myć pod ciśnieniem,najlepiej bezdotykowo.
mam u siebie na wsi takie dwie myjnie "BEZDOTYKOWE" no i co...
1 najpierw jakieś spryskiwanie czymś
2 później woda
3 później jakaś piana
4 później hit - panowie biorą szczoty,gąbki i jadą całe auto
5 później płukanie pod ciśnieniem
6 później wosk
7 i na końcu suszenie - ircha w łapki i ściągacze wody.
używałem kiedys myjni bezdotykowej samoobsługowej na pomorzu i tam w instrukcji obsługi było wszystko oprócz punktów 4 i 7 więc to było faktycznie bezdotykowe.
wychodzi zatem że wiele myjni tylko nazywa się "bezdotykowo" albo na prawdę mieszkam w strasznej dziurze...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Adamua jak wygląda takie mycie bezdotykowe?
Komentarz
-
Komentarz