Janusz, jak miałeś okazje wczoraj zobaczyć to u mnie nie świeci całkowicie już trzeci stop. Niestety oderwanie go w grę nie wchodzi więc musi tak już zostać. Chyba że wyciąć wszystkie uchwyty w lampce i potem kleić ją na silikon...
Osłony silnika (podwozie)
Zwiń
X
-
Osłony silnika (podwozie)
Mam pękniętą lewą stronę osłony silnika od spodu narazie podgięłem dwie blaszki i przykręciłem śrubkami trzyma jest ok. Ale po tej zimie to już chyba sobie wymienię i moje pytanie czy to od spodu się wykręca (czy z komory silnika) chodzi o te boczne bo środkowa od spodu się wykręca????????????????
-
-
Kiedys kupowalem komplet oslon do O1 na allegro od uzytkownika robiopo, - za 220 pln/komplet ( 2 boczne oraz dolna ), oslony montowane byly w serwisie skoda i mechanicy potwierdzli ich oryginalnosc. W tej chwili nie ma on nic na allegro wystawionego ale ostatni pozytywny komentarz za taki komplet oslno na z 18.12.2006 )
zakupione oslony mialy nastepujace numery:
1j0 825 237(srodek) 1j0 825 250 (bok prawy) 1j0 825 245 (bok lewy).
Ostatnia literka w numerze sie roznila od tej podanej w ETKA dla octavia ale wszystko pasuje.
Komentarz
-
-
stysiek, Jak zamawiales doplata byla 1000zl i wtedy masz jeszcze podniesione zawieszenie. A sama plyta potem bez ruszania zawieszenia kosztowac bedzie tyle samo, jak nie wiecej.
Rudi, Wiesz, to ze tam nie pisze kto jest producentem to juz jest pierwszy powod, dla ktorego moge sadzic, ze to nie jest ori plastik, tylko tania podrobka z ABS-u.
A jak jest to uzywka, a o tym nie wspomniales to zmienia to postac rzeczy
Ale watpie, aby ktos mial ich do sprzedania nagle 50 sztuk
Ta srodkowa na szrotach w oryginale to kosztuje najczesciej ze 150-200zl oczywiscie uzywka, z wygluszeniem do TDI
Komentarz
-
Komentarz