Janusz, jak miałeś okazje wczoraj zobaczyć to u mnie nie świeci całkowicie już trzeci stop. Niestety oderwanie go w grę nie wchodzi więc musi tak już zostać. Chyba że wyciąć wszystkie uchwyty w lampce i potem kleić ją na silikon...
Osłony silnika (podwozie)
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Osłony silnika (podwozie)
Mam pękniętą lewą stronę osłony silnika od spodu narazie podgięłem dwie blaszki i przykręciłem śrubkami trzyma jest ok. Ale po tej zimie to już chyba sobie wymienię i moje pytanie czy to od spodu się wykręca (czy z komory silnika) chodzi o te boczne bo środkowa od spodu się wykręca????????????????
-
Komentarz
-
-
na allegro czasmi trafia sie jakas oryginalna uzywana, reszta to podorbki ktore mozna poznac po braku wyciszenia :wink:VW Golf V 193KM 413NM
Komentarz
-
Komentarz
-
team-am, boczki nie maja wyciszenia wiec lepije kupic na allegro je niz w ASO.Jesli chodzi o płyte to juz kwestia gustu. Mam allegrowska wersje i jestem zadowlony, zwłascza teraz gdy drogi sa słao poośiniezane i kloein w holere :!:
Komentarz
-
Założmy że od dolnej osłony do ziemi jest jakaś tam odległość podają 137mm, ale ciekawi mnie ile jest np. po zdjęciu osłony od miski olejowej do ziemi.
Komentarz
-
Komentarz
-
Nie ja nie chcę ją zdejmować tylko jeździłem po śniegu(zaspy) i zastanawiam się czy czegoś nie uszkodziłem
Komentarz
-
ja mam inne pytanie.
czy Octavia II ma ten sam problem, tzn nisko umieszczoną miskę??
czy coś z tym zrobili???
A jesli tak,
to ile kosztuje taka płyta do OII
Komentarz
-
Wydaje mi się,że OII ma więcej miejsca pod miską ale ja też byłbym zainteresowany taką osłonąNajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!

Komentarz
-
Komentarz
-
No niestety nie mam pakietu na bezdroża
lacze :niewiem
NajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!

Komentarz
-
Kiedys kupowalem komplet oslon do O1 na allegro od uzytkownika robiopo, - za 220 pln/komplet ( 2 boczne oraz dolna ), oslony montowane byly w serwisie skoda i mechanicy potwierdzli ich oryginalnosc. W tej chwili nie ma on nic na allegro wystawionego ale ostatni pozytywny komentarz za taki komplet oslno na z 18.12.2006
)
zakupione oslony mialy nastepujace numery:
1j0 825 237(srodek) 1j0 825 250 (bok prawy) 1j0 825 245 (bok lewy).
Ostatnia literka w numerze sie roznila od tej podanej w ETKA dla octavia ale wszystko pasuje.
Komentarz
-
Maicroft, czyli wnioskuję że nie ma potrzeby montowania takiej płyty w OII???
A ile wogole cos takiego kosztuje w serwisie???
Komentarz
-
stysiek, Jak zamawiales doplata byla 1000zl i wtedy masz jeszcze podniesione zawieszenie. A sama plyta potem bez ruszania zawieszenia kosztowac bedzie tyle samo, jak nie wiecej.
Rudi, Wiesz, to ze tam nie pisze kto jest producentem to juz jest pierwszy powod, dla ktorego moge sadzic, ze to nie jest ori plastik, tylko tania podrobka z ABS-u.
A jak jest to uzywka, a o tym nie wspomniales to zmienia to postac rzeczy
Ale watpie, aby ktos mial ich do sprzedania nagle 50 sztuk
Ta srodkowa na szrotach w oryginale to kosztuje najczesciej ze 150-200zl oczywiscie uzywka, z wygluszeniem do TDI
Komentarz
-
moze i tak.Zamieszczone przez MaicroftA sama plyta potem bez ruszania zawieszenia kosztowac bedzie tyle samo, jak nie wiecej.
ale akurat nie zabardzo mi się podoba podniesiona octavia,
a plyta to co innego
Komentarz
-
mi tez sie nie podoba, ale przeboleje to, jesli ma mi zaoszczedzic wymiany miskiZamieszczone przez stysiekale akurat nie zabardzo mi się podoba podniesiona octavia
Komentarz
-
mam do sprzedania org. srodkowa oslone wiad na priv.gwozdz1 OCP filia Częstochowa
-maxi-dot by Grygy
Komentarz
-
-
-
tak sobie przeglądam te osłony i w zasadzie to nigdzie oprócz ASO nie mają oryginałów
150 za komplet a ASO woła za trzy około 700 zł. Kwestia w tej środkowej bo podróby nie mają chyba wygłuszenia.
Komentarz

Komentarz