Panowie ja mam ta plyte http://www.mrov.pl/ i jestem bardzo zadowolony jak mialem dac w ASO za zwykla prawie 500 pln a za stalowa 950 pln :evil: to ta jest super
Osłony silnika (podwozie)
Zwiń
X
-
Jeśli nie chcecie zrezygnować z radości picia kawy, ale chcecie dbać o zdrowie, rozwiązanie znajdziecie tutaj. www.zbyszek.ganodermakawa.pl
-
-
lec
-
No wlasnie Lec zapomnialem dodac ops:Jeśli nie chcecie zrezygnować z radości picia kawy, ale chcecie dbać o zdrowie, rozwiązanie znajdziecie tutaj. www.zbyszek.ganodermakawa.pl
Komentarz
-
-
No tak sa tacy co nie maja i tez chwala :haha: . Oczywiscie to zart :wink: Ja osobiscie nie polecam albo mialem pecha po tygodniu byla popekana a bralem z Allegro :evil:Jeśli nie chcecie zrezygnować z radości picia kawy, ale chcecie dbać o zdrowie, rozwiązanie znajdziecie tutaj. www.zbyszek.ganodermakawa.pl
Komentarz
-
-
Tak jest ogromna roznica od benzyny napewno nie wejdzie ksztalt jest inny poprostu jest mniejsza a co do otworow to po bokach i przod moim zdaniem sa takie same :wink: wniosek prosty nadkola i zderzak pasuja do benzyny i diesla :szeroki_usmiech
Nico21 moja poszla ale z tego co widze jest kilku producentow czy moze zostala Ci prawa oslona silnika moja pekla :cry: a byla tez od tego samego dostawcyJeśli nie chcecie zrezygnować z radości picia kawy, ale chcecie dbać o zdrowie, rozwiązanie znajdziecie tutaj. www.zbyszek.ganodermakawa.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ZYBI68Tak jest ogromna roznica od benzyny napewno nie wejdzie ksztalt jest inny poprostu jest mniejsza
jlupino, Mam benzyne i kupiłem osłone o diesla. Otwory pasuja bezproblemowo - tylko musisz sie zaopatrzyc w kilka blachowkrętów oraz kilka tych blaszek w które sie je wkreca.
[ Dodano: Sob 03 Lut, 07 18:05 ]
ZYBI68, boczkow niestety nie mam w nadmiarze.
Komentarz
-
-
Właśnie się zalogowałem na forum i musze powiedzieć , że bardzo mi się podoba.Sporo info mało pieprzenia o głupotach , ogólnie nice ... zapędziłem się sorki :/ Nawet się nie przywitałem.Zapas kultury chyba się wyczerpał( w końcu week mamy ).
Witam wszystkich serdecznie.
Tak sobie przeglądam topy i trafiłem na ten , który mnie dotyczy niestety.Zdewastowana płyta + prawy boczek rozwalony w drobny mak.Jak się chciało glebować o 40mm to teraz trzeba płacić Chyba poszperm na allegro za całym kompletem ... ciekawe jak długo pociągnie.Jak coś przymierze rozsądnego to dam znać.chip ... chip huraaa !
Komentarz
-
-
Sory nico21 napisalem poprawnie tylko nie zerknolem ,ze chodzi o benzyne ops: oczywiscie do benzyny od diesla wejdzie
[ Dodano: Nie 04 Lut, 07 17:00 ]
Zamieszczone przez psychodadWłaśnie się zalogowałem na forum i musze powiedzieć , że bardoz mi się podoba.Spro info mało pieprzenia o głupotach , ogólnie nice ... zapędziłęm się sorki :/ Nawet się nie przywitałem.Zapas kultury chyba się wyczerpał( w końcu week mamy ).
Witam wszystkich serdecznie.
Tak sobie przeglądam topy i trafiłęm na ten , który mnie dotyczy niestety.Zdewastowana płyta + prawy boczek rozwalony w drobny mak.Jak się chciało glebować o 40mm to teraz trzeba płacić Chyba poszperm na allegro za całym kompletem ... ciekawe jak długo pociągnie.Jak coś przymierze rozsądnego to dam znać.Jeśli nie chcecie zrezygnować z radości picia kawy, ale chcecie dbać o zdrowie, rozwiązanie znajdziecie tutaj. www.zbyszek.ganodermakawa.pl
Komentarz
-
-
Jeszcze raz wróce do osłon silnika. Wszystkie te nie oryginalne mają jakby jednolity plastik. Tą którą mam założoną ma od strony silnika jakby taką wytłaczankę (zbudowane z wypukłych sześcianów) i pytanie czy to tworzy jedność z osłona dolną silnika czy osobno??? może ktoś wie, jutro kładę się pod samochód i sprawdzam.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AlbertoJeszcze raz wróce do osłon silnika. Wszystkie te nie oryginalne mają jakby jednolity plastik. Tą którą mam założoną ma od strony silnika jakby taką wytłaczankę (zbudowane z wypukłych sześcianów) i pytanie czy to tworzy jedność z osłona dolną silnika czy osobno??? może ktoś wie, jutro kładę się pod samochód i sprawdzam.Pzdr, RomanS, Audi A6 Avant, 2,5 TDI
Komentarz
-
-
ja zrobiłem sobie sam oslonke jak narazie od pół roku zdaje egzamin. tu jest fotka na tym forum niestety nie za dobra. http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?p=87431#87431[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
-
WITAM!
Alberto, ja osobiście polecam oryginalna oslone pod silnik ale tę metalowa!
To z pakietu na złe drogi!
Bardzo przydatna na polskich "złych drogach"! juz kilka razy uratowała mi "tyłek" a raczej "przodek" od nieszczescia jakim mogło byś pekniecie miski olejowej!
Wiem ze to droga sprawa ale pomysl jakie to moga byc oszczedności w porownianu z mozliwym nawet kilkukrotnym uszkodzeniem miski!
Pozdrawiam! :lol:
Szerokości, długości i przyczepności życze!Rodzinne Combi by Ali
Na początku był BIG BANG... a potem zrodziła sie moja Skoda...
AHF+ASV+AWX+ASZ+IVECO+0.230+MG+ALI...
Polerowana "czapka" od środka ... :-P
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maicroft~150zl
Komentarz
-
-
A ktos mi moze powiedziec cos o slonach w wersji RIDER tych pod zbiornik paliwa lub belke z tyłu dodam ,ze nie wszytskie Octy mają takie jak ktos ma to z boku widać taki odstający mały fartuch. Ktos kto ma etke na pewno bedzie tez wiedzial.
Pytanie jaki jest koszt takiej osłony i sens. Czy każdy może sobie dołożyć taką osłonę?nowy cSIMC od Aliego
seryjne 110kM teraz ok ~170kM ARL ,230 wtryski.
Moc potwierdzona w tym roku na hamowni.
półosie seryjne przebieg 273 tyś
Komentarz
-
Komentarz