jesli masz u siebie taka funkcje to standarowo jest ona wlaczona (z poziomu maxi-dota mozna ja wylaczyc i zmieniac czas dzialania)
pytanie tylko czy ja masz?
jesli sie nie myle to auta z leaving/comming home maja tez automatyczne swiatla (i czujnik swiatla w lusterku wewnetrznym) i dodatkowa pozycje na wlaczniku swiatel.
jesli chodzi o dzialanie to wystarczy zostawic auto na swiatlach (zgasic silnik w pozycji lights on) i wyjac kluczyk.
tam jest opisany ten system w O1 (polegalo to na blysnieciu dlugimi przed wyjeciem kluczyka)
O2 to ze tak powiem inny samochod
kupowales nowe o2?
doplacales albo dostales ta funkcje?
jesli na oba ostatnie odpowiedz jest negatywna to masz problem z glowy bo nie masz jej i nie musisz sie martwic wlaczaniem
mogl chciec ci zalaczyc funkcje ktora pozwala jezdzic caly rok na swiatlach bez koniecznosci ich wylaczania przy gaszeniu silnika - takie swiatla dla zapominalskich- ale to nie jest coming home - niestety
Wiem że w O1 żeby się włączyła ta funkcja to trzeba po wyłączeniu samochodu przycisnąć na chwilę długie , wyłączenie jej następuje po przekręceniu zapłonu , jak to jest w O2 niestety nie powiem.
Komentarz