Z tej pojemności bardzo słaby moment, mała moc.
Problemy z odpalaniem!
Zwiń
X
-
Problemy z odpalaniem!
Od ponad 2 m-cy mam problemy z odpaleniem swojej Octavki.Kiedy już ją odpalę i pozostawię na luzie po minucie pracy silnika obroty zaczynają pływać .Gdy już ruszę autem to wtedy zaczyna się jazda , silnik szarpie i dymi na czarno! Co może byc przyczyną takich objawów? OCTAVIA ALH 90KM 2003r 220 000 przelotu.wasyl 34
-
-
Re: Problemy z odpalaniem!
Zamieszczone przez WASYL337Od ponad 2 m-cy mam problemy z odpaleniem swojej Octavki.Kiedy już ją odpalę i pozostawię na luzie po minucie pracy silnika obroty zaczynają pływać .Gdy już ruszę autem to wtedy zaczyna się jazda , silnik szarpie i dymi na czarno! Co może byc przyczyną takich objawów? OCTAVIA ALH 90KM 2003r 220 000 przelotu.
BTW która stężyca?Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez WASYL337W Poniedziałek postaram się sprawdzić tą klapę.Sprawdzałem auto VAG-COMEM we wtorek i błędów nie wykazywał a auto szarpie dalej i dymi! Co do Stężycy to ta z lubelskiego koło Dęblina!
W pomorskim też jest Stężyca (w okolicacha spedząłem miłe chwile w wakacje) dlatego zapytałem.Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
Komentarz