Pisałem powyżej: 147kW(200km)/330Nm.
Climatronik-wyswietla w faranthajsach
Zwiń
X
-
marek78
gdzie na necie powinien byc opis przełaczenia na celsjusze - to sie robi przyciskami na climatronicu
Komentarz
-
marek78
-
Re: Climatronik-wyswietla w faranthajsach
Zamieszczone przez BOBI-XWitam-Dzisiaj zauwazylem ze temperatura pokazana jest w faranthajsach a nie w celciuszach.Nie wiem czy to moze byc spowodowane odlaczeniem akumulatora na kilka godzin(bo montowalem tempomat)-czy mozna to skorygowac vag-iem? Z gory dziekuje za wszelkie sugestie
O ile pamiętam to musisz wcisnąć jednocześnie ECON i AUTO
FilutOctavia off-road edition
Komentarz
-
-
BOBI-X, Może masz inną instrukcję, u mnie na str. 80 (Obsługa układu Climatronic):
"Przełączanie ze stopni C na F i odwrotnie:
Nacisnąć i przytrzymać przycisk 17 (ECON) i następnie nacisnąć przycisk 9 (AUTO)"
pzdrGarret
-----------
Była OI 1.9TDI AXR 144KM/306,9Nm by Ali... jest 1.8 TSI Scout, 217KM/348Nm by Ali :-)
Komentarz
-
-
Panowie specjaliści od klimatronika, powiedzcie mi, czy po odpalenia autka powinna się wyświetlać taka temperatura jaka była ustawiona przed wyłączeniem silnika, czy jakaś inna ustawiona fabrycznie, czy jest to LOTERIA?? Bo jakoś mam wrażenie, że u mnie to jest loteria i średnio mi się to podoba.
-----
uwe
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez -Piotr-W jakim zostawisz ustawieniu climatronik przed wyłączeniem silnika, po ponownym uruchomieniu wszystko powinno zostać w takim samym ustawieniu.O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
a jeśli masz po lewej stronie auta ustawioną inną temp. niż po prawej (w końcu 2-strefowa!), to po ponownym uruchomiemiu auta ustawienia też są zachowane? Bo u mnie zawsze po odpaleniu prawa strona się nastawia tak samo jak lewa, bez względu na to, co było ustawione przed wyłączeneim silnika
Komentarz
-
Komentarz