Zamieszczone przez karmel
TDI - przebieg w ECU ?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Maicroftmargra, Jak nie masz VAG-a w wersji 6.xx to mozesz nawet nie podchodzic do tematu :twisted:
VAGa nowego to raczej mają.
Komentarz
-
-
lec
-
IMO VAS tez nie ma takiej opcji. Przeciez na byle przegladzie mogliby to sprawdzic, a uwierzcie ludzie robia takie walki na nowych autach, ze mozna sie przerazic. Nie mowie o takich co rocznie robia 15kkm tylko o jedno zero wiecej :twisted:
A ja zle sie wyrazilem, chodzilo mi o VAG-COMa, czyli interfejs do hobbystycznej diagnostyki i nie tylko
margra, Zadzwon na numer telefonu z baneru na pierwszej stronie naszego forum, powinienes uzyskac taka informacje.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Pulsemargra, to lepiej podjedz do Mastersa na Alejach w Wawie, 2 minutki i juz bedzie wszystko jasne. W ASO nie maja pojecia o takich rzeczach, czesto kryja krecenie zegarkow.
Byliśmy w ASO w Opaczu, potwierdziliśmy przebieg z książki serwisowej i z 90 minut mechanicy się nad smochodem pastwili.
Wyszło, że ma małe ślady oleju w dolocie - czyli turbina trochę popuszcza (majsry nie kazali się przejmować, bo tak prawdopodobnie bywa przy przebiegu rzędu 120 kkm) klocki z tyłu i płyn hamulcowy do wymiany. Mówili też, że tylne tarcze są cienkie, ala jeszcze jeden komplet klocków przeżyją. Poprosiłem o podpmpowanie mieszka turbiny i było w porządku, w ECU też nic złego nie było zapamiętane.
Fura wygląda na zadbaną i zdecydowałem się, że kupuję - umówiliśmy się na sobotę.
Wreszcie będę jeździł czymś porządnym.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez margrabo tak prawdopodobnie bywa przy przebiegu rzędu 120kkm
To bezawaryjnej jazdy życzęByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftZamieszczone przez margrapotwierdziliśmy przebieg z książki serwisowej
Komentarz
-
Komentarz