Skoda Nr 1 dla Magazynu TOP GEAR

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Yeti
    Classic
    • 2007
    • 14

Pozdro dla kierownika czarnej dwójki o nr WX...... , który namierzył mnie przed 10 minutami na rogu Reymonta i Broniewskiego.
    Miłego dnia!
  • brutus
    Rider
    • 2006
    • 329

http://autoswiat.redakcja.pl/artykul...?Artykul=1mnie to naprawdę wparwiło w dobry nastuj
    OII Golas ale z 1.9 TDI BXE

Komentarz

• b707
      L&K
      S_OCP Member
      • 2006
      • 1272

Re: Skoda Nr 1 dla Magazynu TOP GEAR

Zamieszczone przez brutus
      http://autoswiat.redakcja.pl/artykuly/artykul.asp?Artykul=1mnie to naprawdę wparwiło w dobry nastuj
      Link nie działa... A zresztą było juz dwa razy na forum i to chyba w ostatnim tygodniu...
      pzdr

Adam

Komentarz

• brutus
        Rider
        • 2006
        • 329

W takim razie przepraszam i prosze o zamknięcie lub usunięcie topiku
        OII Golas ale z 1.9 TDI BXE

Komentarz

Redaktor TOP GEAR Clarkson wielokrotnie szydził ze Skód i , twierdząc m.in.że trudno znaleźć auto, które budziłoby mniej emocji i byłoby nudniejsze niż Skoda.
          Z wielkim lekceważeniem wypowiadał się też o posiadaczach Skód.

Komentarz

• KruPin
            Rider
            S_OCP Member
            • 2004
            • 517

Ło Boziu! Nie zartuj. Z calym szacunkiem, ale to jest show motoryzacyjne, a nie kolejny łobiektywny ałto-maniak, czy inne "cudo" z polskiej ziemi przyprawiajace o mdlosci. I tutaj sie zgadzam w 100% - Skoda nie daje zadnych emocji. Emocje zaczynaja sie od dwoch magicznych liter: R i S :wink:
            Forum Leasing.pl

Komentarz

• HMP
              Drive
              • 2006
              • 62

Czemu kojarzycie TG tylko z programem o tej nazwie? Przecież to także bardzo dobra "gazeta", która nie jest tylko motoryzacyjnym show. Clarkson w papierowym TG nie jest nr 1.

Komentarz

Zamieszczone przez KruPin
                Ło Boziu! Nie zartuj. Z calym szacunkiem, ale to jest show motoryzacyjne, a nie kolejny łobiektywny ałto-maniak, czy inne "cudo" z polskiej ziemi przyprawiajace o mdlosci. I tutaj sie zgadzam w 100% - Skoda nie daje zadnych emocji. Emocje zaczynaja sie od dwoch magicznych liter: R i S :wink:
                Te litery nie są takie magiczne i specjalne emocje też tu nie zaczynają.
                A TOP GEAR również dla mnie jest programem rozrywkowym, a nie żadną wyrocznią.

Komentarz

• KruPin
                  Rider
                  S_OCP Member
                  • 2004
                  • 517

Zamieszczone przez Kaszana
                  Dynamiczny wyglad, ostre hamulce, zawieszenie i moc z 2ką z przodu...Malo jest mimo wszystko takich aut na drogach, takze jesli to nie mialoby robic wrazenia...Dla mnie to wystarczy na polskie drogi.
                  Forum Leasing.pl

Komentarz

Zamieszczone przez KruPin
                    Zamieszczone przez Kaszana
                    Dynamiczny wyglad, ostre hamulce, zawieszenie i moc z 2ką z przodu...Malo jest mimo wszystko takich aut na drogach, takze jesli to nie mialoby robic wrazenia...Dla mnie to wystarczy na polskie drogi.
                    A co to za zawieszenie ma RS?

Komentarz

Pracuję...