Redaktor TOP GEAR Clarkson wielokrotnie szydził ze Skód i , twierdząc m.in.że trudno znaleźć auto, które budziłoby mniej emocji i byłoby nudniejsze niż Skoda.
Z wielkim lekceważeniem wypowiadał się też o posiadaczach Skód.
Ło Boziu! Nie zartuj. Z calym szacunkiem, ale to jest show motoryzacyjne, a nie kolejny łobiektywny ałto-maniak, czy inne "cudo" z polskiej ziemi przyprawiajace o mdlosci. I tutaj sie zgadzam w 100% - Skoda nie daje zadnych emocji. Emocje zaczynaja sie od dwoch magicznych liter: R i S :wink:
Czemu kojarzycie TG tylko z programem o tej nazwie? Przecież to także bardzo dobra "gazeta", która nie jest tylko motoryzacyjnym show. Clarkson w papierowym TG nie jest nr 1.
Ło Boziu! Nie zartuj. Z calym szacunkiem, ale to jest show motoryzacyjne, a nie kolejny łobiektywny ałto-maniak, czy inne "cudo" z polskiej ziemi przyprawiajace o mdlosci. I tutaj sie zgadzam w 100% - Skoda nie daje zadnych emocji. Emocje zaczynaja sie od dwoch magicznych liter: R i S :wink:
Te litery nie są takie magiczne i specjalne emocje też tu nie zaczynają.
A TOP GEAR również dla mnie jest programem rozrywkowym, a nie żadną wyrocznią.
Dynamiczny wyglad, ostre hamulce, zawieszenie i moc z 2ką z przodu...Malo jest mimo wszystko takich aut na drogach, takze jesli to nie mialoby robic wrazenia...Dla mnie to wystarczy na polskie drogi.
Dynamiczny wyglad, ostre hamulce, zawieszenie i moc z 2ką z przodu...Malo jest mimo wszystko takich aut na drogach, takze jesli to nie mialoby robic wrazenia...Dla mnie to wystarczy na polskie drogi.
Komentarz