strach oblatuje i ciarki po dupie przechodzą . ile jechałeś Mrx ?
Silnik 1.6 AEE + gaz
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Silnik 1.6 AEE + gaz
Cześć w mojej Skodzie zawsze jak odpalam po nocy silnik ma dziwne obroty nie raówne . Wymieniłem przewody , świece itd ale to się nie poprawiło . Czy ktoś miał może już takie objawy w swoim aucie .
-
U mnie pomoglo czyszczenie przepustnicy (+adaptacja)
oraz wymiana filtru od gazu. Warto by tez sprawdzic w jakim stanie znajduje sie sonda lambda.
Żaden wiatr nie jest dobry dla okrętu, który nie zna portu swego przeznaczenia.
Komentarz
-
-
dokladnie takZamieszczone przez the_maniekU mnie pomoglo czyszczenie przepustnicy (+adaptacja)
oraz wymiana filtru od gazu. Warto by tez sprawdzic w jakim stanie znajduje sie sonda lambda.Kupujac Polskie produkty w polskich sklepach likwidujesz polskie bezrobocie .... Nie mow ze made in Poland to beee bo to tez twoja robota ..
Komentarz
-
napisz może jeszcze jaką masz instalkę - jeśli sekwencja to można jeszcze próbować programować - może komputerek zgubił parametry.ale przepustnica i lamdba jak najbardziej możliwe.Zenuś pa pa teraz gra nam rcd310- i bardzo fajnie gra.
masz problem z LPG - walnij na PW - postaram się pomóc
Komentarz
-
-
Komentarz
-
Dzieki za porady . Myśle że będzie to Lambda tak wskazanie pokazuje System Servisowy.Jak zamontuje nową to napiszę czy pomogło .
Komentarz
-
A co jak dzieje się tak w benzynie?
Komentarz
-
m4g, najprawdopodobniej przepustnica. Wczyśc i zaadaptuj Vagiem. Powinno pomóc. Mi pomogło
Komentarz
Komentarz