kurde, gdzie jest numer konta :?: ops:
Octavia 1,9 tdi 2003r traci moc
Zwiń
X
-
Octavia 1,9 tdi 2003r traci moc
Witam szukam porady ,w mojej octavi 1,9tdi 110 kM 123tys. przy prędkości około 150km/h
po dodaniu gazu silnik traci moc nie zdaża się to za każdym razem ale często. Dolegliwośco ustępują po wyłączeniu silnika i ponownym załączeniu .Czy ktoś spotkał się z taki problemem? Na kompie nie ma błędów .Pomocy!!!!!!Takie zwykłe Ambiente
-
-
Pare tematów na ten temat było;
GENERALNIE
ale...
O I złota w kombi 1.6 BFQ - od tego Tu się zaczęło
KIA Carens 2.0 CRDI - przerwa na kawę ....
O III czarna liftback - reaktywacja
Komentarz
-
-
ja myślę ze jak strzela not laufy to raczej ma kierownice zapieczone w turbo lub przepływka
jak chcesz dobrą diagnozę to koledzy Aligator i Krzych z forum zrobią ci pełna diagnostykę
www.tdituning.pl a drugiego niestety nie pamiętam
Komentarz
-
-
chwilowe przeładowanie czyli np wieksze ciśnienie niż jest dozwolone wtedy komputer przechodzi w stan awaryjny i pokazuje błąd który sie czesto sam kasuje po wyłączeniu zapłonu i dlatego jest trudno go zdiagnozować
często kierownice w turbo sprężarce sie zapiekają i nie reagują na obciążenie i sterowanie podjedź na spota to zobaczymy co i jak albo podjedź na diagnostyke do Aligatora
Komentarz
-
-
jaet kilka zakładów na śląsku zapytam Aligatora jutro lub wysłać do kolegi CASKP on ma zakład zajmujący sie turbinami http://kilian.com.pl/
Komentarz
-
-
W Turbo-tec robią OK, ale musisz dostarczyć wymontowaną turbine.
Mozesz do nas dostarczyć auto i będzie śmigało.DigiTech PROMOCJA na chiptuning ZOBACZ
www.chiptuning.katowice.pl
DIAGNOSTYKA, CHIPTUNING, HAMOWNIA OBCIĄŻENIOWA
Komentarz
-
Komentarz