A ta belka co kupiłeś ją w jakim stanie? rok może przebieg powiedział.W sumie sam już nie wiem jak mi by wyszło by taniej,.Po świętach ma mieć jeszcze dwie identyko i w takim samym stanie.Żależy ile kolego byś chciał za tą belkę, bo trzeba policzyć belka+przesyłka+graty od kolegi Grzesia+linki nie wiadomo czy czegoś nie zabraknie jakiejś dupereli którą powiedzmy będę musiał szukać na Allegro albo i gdzie indziej i znowu przesyłka.Kompletna belka wydaje mi się że będzie bardziej ułorzona już, niż zmiana podzespołów na niej - ale tak sobie tylko myślę.Napisz ile byś ostatecznie za nią chciał i jak sprawa ma się z przesyłką.
[O1] Wrazenia po zmianie tylnych hamulcow z bebnowych na tar
Zwiń
X
-
Belka jest w stanie super niby rocznik 2004 przebieg 30-40 tys . Ja bym chcial za belke ok 300 zl ale przesylka to raczej porazka nie zauwazylem ze jestes z daleka .... To wielki kawal zelastwa i klopotliwa wysylka. Wiec poczekaj i kup Sobie kompletna belke od tego goscia z wysylka ...Czader
OCTA COMBI 2003 ALH
Komentarz
-
-
Ok doszło , dzięki zaraz dzwonie.
[ Dodano: Czw 05 Kwi, 07 08:34 ]
Ma belki różne i z seata i octavi, będziemy rozmawiać po świętach nawet wysyłka względna ok 100zł.Jak mu powiedziałem że mam numer od kolegi z forum co się przedatawia ... miłego dzionka... to zaczął się śmiać na potęgę.Nie wiem czy wziąć od octavi czy od leona co byście poradzili?Janusza Ty od czego wstawiłeś?
Komentarz
-
-
henio, to pewnie tak samo jak z ksenonami do OCT1 jak szukalem to ludzie patrzyli sie na mnie jakbym dinozaura szukal i zdziwienie a to takie byly.......???
[ Dodano: Wto 10 Kwi, 07 09:16 ]
ten kolo do ktorego dalem Ci nr on przywozi te czesci z niemiec wiec zapytaj sie czy moze by gdzies znalazl taka belke
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez henioZamieszczone przez mlodya belke tylnią od RS można zapodać???
Komentarz
-
Komentarz