Mam taki problem z centralnym że z pilota tak samo jak i z zamka od kierowcy nie zamyka mi centralnego zamka wogóle ale co jest dziwne otwiera centralny z pilota i z zamka od kierowcy. Pilot jest sprawny, wymianiałem baterie.
Pozdrawia
PS mam przyciski w drzwiach od kierowcy którymi moge zamknąć centralny i go otworzyć. i tak robie jak zamykam samochód to otwieram drzwi i zamykam cały samochód i tylko później zamykam kluczykiem drzwi od kierowcy.
Pojawil sie zielony w kostce z drzwi przednich i stad takie cyrki. Norma Jak wszystkie inne drzwi sie zamykaja, a tylko te nie, a da sie je otworzyc i zamknac z kluczyka to tu nalezy szukac przyczyny
Witam
Prosze jeszcze raz uwarznie przeczytać mojego posta ponieważ centralny działa normalnie jak go zamykam i otwieram przyciskami w drzwiach i jak otwieram samochód z kluczyka i z zamka ale niezamyka sie z pilota (zero reakcji) i jak wkładam do zamka klucz to tylko zamykają sie drzwi od kierowcy ale jak otwieram to otwieraja sie wszystkie.
lunio666, któryś przewód musiał ulec rozłączeniu. często tak bywa że jeden się rozepnie i już centralny świruje. Zdejmij tapicerkę z drzwi i poszukaj dobrze luźnych kabelków...
:zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...
Komentarz