[O1] Problem z centralnym !!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • woliper
    Classic
    • 2008
    • 37

kuzyn_1, tak
    Paulina, mam kupic czerwony dywan :twisted: :P :lol: 8)
  • lunio666
    Drive
    • 2007
    • 78

Witam

Mam taki problem z centralnym że z pilota tak samo jak i z zamka od kierowcy nie zamyka mi centralnego zamka wogóle ale co jest dziwne otwiera centralny z pilota i z zamka od kierowcy. Pilot jest sprawny, wymianiałem baterie.
    Pozdrawia

PS mam przyciski w drzwiach od kierowcy którymi moge zamknąć centralny i go otworzyć. i tak robie jak zamykam samochód to otwieram drzwi i zamykam cały samochód i tylko później zamykam kluczykiem drzwi od kierowcy.

Komentarz

• Maicroft
      Moderator
      S_OCP MemberModeratorr
      • 2004
      • 25757
      • Audi

Pojawil sie zielony w kostce z drzwi przednich i stad takie cyrki. Norma Jak wszystkie inne drzwi sie zamykaja, a tylko te nie, a da sie je otworzyc i zamknac z kluczyka to tu nalezy szukac przyczyny
      Spritmonitor.de

Komentarz

• lunio666
        Drive
        • 2007
        • 78

Witam
        Prosze jeszcze raz uwarznie przeczytać mojego posta ponieważ centralny działa normalnie jak go zamykam i otwieram przyciskami w drzwiach i jak otwieram samochód z kluczyka i z zamka ale niezamyka sie z pilota (zero reakcji) i jak wkładam do zamka klucz to tylko zamykają sie drzwi od kierowcy ale jak otwieram to otwieraja sie wszystkie.

Komentarz

• deespe
          L&K
          S_OCP Member
          • 2007
          • 1468

lunio666, któryś przewód musiał ulec rozłączeniu. często tak bywa że jeden się rozepnie i już centralny świruje. Zdejmij tapicerkę z drzwi i poszukaj dobrze luźnych kabelków...
          :zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...

Komentarz

Pracuję...