brzydkie... i w dodatku to fiat... hmm a najbardziej wkurza mnie w alfach te tablica rejestracyjna z przodu... :shock: bleee niesymetryczne takie... :|
[O1] Listwy progowe ?
Zwiń
X
-
[O1] Listwy progowe ?
Witam, przed chwilą zdecydowałem się na zakup czujnika parkowania i żeby nie zdążyć się rozmyślić kliknąłem na allegro, co należy i złożyłem dyspozycję przelewu
Trzeba będzie to jakoś zamontować, w "poradnikach" jest dobry opis, ale ja będę prowadził przewody w lewym progu. Mam więc pytanie: czy trudno jest zdjąć plastiki z progów (od wewnątrz), żeby dostać się do kanałów, w których zamierzam puścić przewody (przypuszczam, że fabrycznie zaszyte są tam jakieś przewody tak jak w innych markach), czy trzeba na coś uważać, czy poprostu delikatnie rozpiąć jakieś zatrzaski i po bólu?? Oglądałem progi po ciemku na parkingu i żadnych wkrętów mocujących w listwach naprogowych nie zauważyłem, więc stawiam na zatrzaski - tylko, czy nie są jednorazowego użytku?
Jeśli ktoś to robił to wdzięczny bym był za jakieś informacje na ten temat.
Pozdrawiam
-
-
ja ostatnio u siebie chowałem kabelek od anteny CB i trzeba mocno ciagnąc to sie wypnie i potem ładnie z powrotem wskoczą zatrzaski na swoje miejsce.Może być ciezko po raz pierwszy zdjąc te plastiki-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez margraciągnąć do góry, czy w stronę fotela ??-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
Komentarz