Testowałem coś takiego na bluetooth - o dziwo w mojej O2 2005r nie działało, w ogóle nie było zasilania ze złącza OBD2. Ten sam interfejs w innych autach działał. W między czasie używałem u siebie kabel serwisowy z VCDS 12.12 i wszystko działa ok. Nie wiem czy to problem we wszystkich O2 przed liftem czy tylko u mnie OBD2 nie zasilało tego interfejsu bluetooth.
Kupno skrzyni prosze o podpowiedz
Zwiń
X
-
Kupno skrzyni prosze o podpowiedz
Witam wszytskich forumowiczow, potrzebuje pomocy w zwiazku z kupnem skrzyni w mojej Skodzie Octavii kombi 1,6 74kw Glx i Benzyna produkcja 16.03.2000,potrzebuje informacji czy model skrzyni ERT bedzie pasowal do DUU? Oznaczenia silnika to AKL,niestety nie sprawdzilem czy jest to motor 8V czy 16V, samochod zostal w Holandii,bylbym bardzo wdzieczny za kazda informacje .Serdecznie podrawiam
-
-
tomaszmarcz, akl to zawsze tylko i wyłącznie silnik 8v.
Wiem, że pakowali zamiast duu różne inne skrzynie, poszukaj na forum tematów o duu, ert też była w połączeniu z silnikiem akl na pewno, więc podejdzie na moje. zostaje tylko przerobienie nieszczęsnych nitów na śruby, żeby się nie wysypały.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomaszmarczczy model skrzyni ERT bedzie pasowal do DUU
Skontaktuj się z nami. Napisz do nas mail lub zadzwoń. Zapytaj nas o skrzynię biegów lub olej do swojego auta.
Adam Madejski i jego kolega dużo wie
Brałem u nich skrzynię biegów do Polo żony - 100 % zadowoleniapozdrawiam - Darek
Komentarz
-
Komentarz