Kupno skrzyni prosze o podpowiedz

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • tomaszmarcz
    Classic
    • 2018
    • 7
    • Toyota

Testowałem coś takiego na bluetooth - o dziwo w mojej O2 2005r nie działało, w ogóle nie było zasilania ze złącza OBD2. Ten sam interfejs w innych autach działał. W między czasie używałem u siebie kabel serwisowy z VCDS 12.12 i wszystko działa ok. Nie wiem czy to problem we wszystkich O2 przed liftem czy tylko u mnie OBD2 nie zasilało tego interfejsu bluetooth.
  • tomaszmarcz
    Classic
    • 2014
    • 3

Witam wszytskich forumowiczow, potrzebuje pomocy w zwiazku z kupnem skrzyni w mojej Skodzie Octavii kombi 1,6 74kw Glx i Benzyna produkcja 16.03.2000,potrzebuje informacji czy model skrzyni ERT bedzie pasowal do DUU? Oznaczenia silnika to AKL,niestety nie sprawdzilem czy jest to motor 8V czy 16V, samochod zostal w Holandii,bylbym bardzo wdzieczny za kazda informacje .Serdecznie podrawiam

Komentarz

• sew1981
      RS
      S_OCP MemberModeratorr
      • 2009
      • 10917
      • Fiat

tomaszmarcz, akl to zawsze tylko i wyłącznie silnik 8v.
      Wiem, że pakowali zamiast duu różne inne skrzynie, poszukaj na forum tematów o duu, ert też była w połączeniu z silnikiem akl na pewno, więc podejdzie na moje. zostaje tylko przerobienie nieszczęsnych nitów na śruby, żeby się nie wysypały.

Komentarz

• ruwado
        RS
        • 2009
        • 14885
        • Octavia IV (NX3)

Zamieszczone przez tomaszmarcz
        czy model skrzyni ERT bedzie pasowal do DUU
        chyba tak, ale najlepiej zadzwoń, zapytaj tu
        Skontaktuj się z nami. Napisz do nas mail lub zadzwoń. Zapytaj nas o skrzynię biegów lub olej do swojego auta.

Adam Madejski i jego kolega dużo wie

Brałem u nich skrzynię biegów do Polo żony - 100 % zadowolenia
        pozdrawiam - Darek

Komentarz

• georgg
          RS
          • 2013
          • 17103
          • Octavia II (1Z3)
          • BSE 1.6 MPI 102 KM

potwierdzam słowa ruwado, też kiedyś kupowałem u nich skrzynię do Polo po regeneracji i byłem z ich usług zadowolony. Warto się skontaktować i popytać.
          SPOTY ŚLĄSKIE- ruszyć ZAPRASZAMY!
          ​​​
          Grzegorz

Moja Ambitna Czarnula

Komentarz

Pracuję...