marekzu, u mnie spryskiwacz reflektorów działa dopiero po odpaleniu włacznikiem świateł mijania.Teraz mam automat,który zapala światła po uruchomieniu silnika i jeśli nie przekręcę włącznika ,to spryski nie działają. :szeroki_usmiech
[O1] Kontrolka ABS
Zwiń
X
-
A jak sprawdzisz bezpieczniki jak pisał Wacek.pl, a będa dobre to sprawdż czujniki przy kołach, zobacz czy nie mają uszkodzonych obudów bo wtedy może dostać się do nich wilgoć (ja tak miałem), lub styki mogą się zabrudzić i wtedy ABS-u też nie będzie. Pozdro!!!Skoda Octavia II RS 2.0 Tdi BLACK MAGIC.
Pozdrawiam Wszystkich klubowiczów!!!
Komentarz
-
-
dokladnie,też stawiam na czujnik,u mnnie to bylo i wymienili w ASO na nowy,troche sie pierdzielili z wyjeciem starego bo sie stopił :diabelski_usmiech-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
...z tym podpięciem mojej skodzianki do kompa to może być nie taka prosta sprawa, mianowicie, obecnie przebywam na wiosce, w której na bank nie ma warsztatu skody. Może gdzieś w dalszej okolicy. Będę szukał. Dzięki
[ Dodano: Sro 04 Kwi, 07 20:32 ]
Aha. Jeszcze jedno pytanko. Czy przyczyną może być zmiana akumulatora(jakiś błąd w kompie lub coś takiego)??? :roll:OCTAVIA 1.6 GLXi (74KW) '99 ANGOL
Komentarz
-
-
lec
Takko, nie wiem czy zani napiecia moze spodowac akurat blad ABS, ale znam przypadki gdzie po roznych pracach sie zapalal blad poduszek, ABS i inne i po wywaleniu ich VAG'iem wszystko wracalo do normy
Komentarz
-
Witam,-
Zamieszczone przez MaicroftTak wiec, nalezy podpiac VAG-a i sprawdzic czego blad wisi, obstawiam jakis czujnik w kole.mając poduchy...nie zapominaj o pasach
Komentarz
-
Komentarz