Witam,
szukając na forum informacji o dodatkowych zabeczpieczeniach do naszych aut, niestety nie znalazlem za wiele... sa osoby które niechetnie o tym piszą może słusznie, ale wydaje mi się że pisząc co się ma w samochodzie niekoniecznie się zdradza jak go uruchomic....
najbardziej by mi zalezało na informacjach co jest najbardziej skuteczne i GDZIE to można zrobić w w-wie lub okolicach,
ostatnio rozmawiałem przez telefon i człowiek zaproponował mi odcięcie pompy paliwowej na jakims chipie, trzba dotknac dwoch miejsc w samochodzie zeby to zadziałało, cena 250zl co o tym sądzicie?
aha moze ktos się orientuje jak jest z gwarancja? czy po założeniu sie ja traci? człowiek z którym rozmawiałem twierdzi ze nie...!
pozdrawiam,[/i]
ostatnio rozmawiałem przez telefon i człowiek zaproponował mi odcięcie pompy paliwowej na jakims chipie, trzba dotknac dwoch miejsc w samochodzie zeby to zadziałało, cena 250zl co o tym sądzicie?
kiedys to bylo dobre ale dzis to juz chyba kazdy wie gdzie dotknac (nie bede pisal bo moze niektorzy mniej zdolni zlodzieje jeszcze tego nie wiedza) :P
raczej bym sie sklanial ku ukrytemu gdzies pod tapicerka przelacznikowi odcinajacemu pompe
Komentarz