DODATKOWE ZABEZPIECZENIE

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • koziol
    Classic
    • 2008
    • 2

DODATKOWE ZABEZPIECZENIE

bernardo,raczej odpadam ale zobaczymy co da sie zrobić :diabelski_usmiech
    jak cos to bede dzwonił
  • wookie11
    Classic
    • 2007
    • 3

DODATKOWE ZABEZPIECZENIE

Witam,
    szukając na forum informacji o dodatkowych zabeczpieczeniach do naszych aut, niestety nie znalazlem za wiele... sa osoby które niechetnie o tym piszą może słusznie, ale wydaje mi się że pisząc co się ma w samochodzie niekoniecznie się zdradza jak go uruchomic....
    najbardziej by mi zalezało na informacjach co jest najbardziej skuteczne i GDZIE to można zrobić w w-wie lub okolicach,
    ostatnio rozmawiałem przez telefon i człowiek zaproponował mi odcięcie pompy paliwowej na jakims chipie, trzba dotknac dwoch miejsc w samochodzie zeby to zadziałało, cena 250zl co o tym sądzicie?
    aha moze ktos się orientuje jak jest z gwarancja? czy po założeniu sie ja traci? człowiek z którym rozmawiałem twierdzi ze nie...!
    pozdrawiam,[/i]

Komentarz

• Purchawa
      Admin
      S_OCP Member
      • 2004
      • 8007

wookie11, tak sie przyjelo, ze na forum publicznym nie rozmawiamy o zabezpieczeniach. Po co ulatwiac zycie zlodziejom. :|

Zaklad polecany przez OCP:
      "...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
      Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"

STOP ECO-TERRORISM!

Komentarz

• Bareq
        Rider
        • 2006
        • 272

Zamieszczone przez wookie11
        ostatnio rozmawiałem przez telefon i człowiek zaproponował mi odcięcie pompy paliwowej na jakims chipie, trzba dotknac dwoch miejsc w samochodzie zeby to zadziałało, cena 250zl co o tym sądzicie?
        kiedys to bylo dobre ale dzis to juz chyba kazdy wie gdzie dotknac (nie bede pisal bo moze niektorzy mniej zdolni zlodzieje jeszcze tego nie wiedza) :P
        raczej bym sie sklanial ku ukrytemu gdzies pod tapicerka przelacznikowi odcinajacemu pompe
        Planujesz wakacje w Ustce?
        zobacz -> http://www.wenus.tp1.pl/

Komentarz

• -Piotr-
          L&K
          S_OCP Member
          • 2006
          • 1018
          • Octavia III (5E3)
          • CHPA 1.4 TSI 140 KM

Zawsze prymitywne własne wynalazki bywają skuteczniejsze niż wyrafinowane masowe produkty.
          O I złota w kombi 1.6 BFQ - od tego Tu się zaczęło
          KIA Carens 2.0 CRDI - przerwa na kawę ....
          O III czarna liftback - reaktywacja

Komentarz

Pracuję...