otwieranie szyb z pilota... jak?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kiler nn
    Classic
    • 2008
    • 16

Zamieszczone przez MiKruS
    Zamieszczone przez Jackal
    Objaw sie pojawil odrazu po wycieciu kata, wczesniej tego nie mialem... i to jest najdziwniejsze :shock:
    A moze po prostu ostrzej pojezdziles, zeby sprawdzic efekt wyciecia, do tego upał + moze cos jeszcze i stąd wyzsze spalanie. Taki zbieg okolicznosci...

No chyba, ze jest jeszcze szansa, ze miales tak zakitowany wydech, ze mocy bylo mniej, mniej paliwa sie lało do cylindrów, a jak odetkałeś to pooooszszszłoooo...

Poobserwuj jeszcze IMHO.
    Obie wersje sa prawdopodobne. Narazie poszukuje chetnego z VAGiem, coby popatrzyl na moje czujniki temperatury. Moze od dawna jest uszkodzony czujnik tylko zatkany wydech powodowal obcinanie dawki. :roll:
    Życie to nie bajka . Moje zycie to szybka jazda na bikach
  • lukasztomera
    Drive
    • 2007
    • 44
    • Audi
    • AHF 1.9 TDI VP 110 KM

Witam. Mam u siebie domykanie szyb gdy zamykam samochód, a czy jest mozliwość żeby po naciśnięciu (przytrzymaniu) przycisku szyby się otwierały. w samochodzie mam alarm fox f900 t/3

jest na to jakaś rada?
    pzdr

Komentarz

• NEOrADEk
      L&K
      • 2005
      • 1469

Jak po otwarciu naciśniesz ponownie i przytrzymasz dłużej nie otwierają się szyby?
      Też mam jakiegoś foxa i tak to właśnie działa.
      O2 1.6 MPI BGU (102KM/148Nm) '04 Amb. - pierwsza sztuka?
      "Now we are free and we will see you again but not yet, not yet!"

Uniden Pro 510XL+Hustler IC100

Komentarz

• lukasztomera
        Drive
        • 2007
        • 44
        • Audi
        • AHF 1.9 TDI VP 110 KM

no właśnie nie... może coś mam pozmieniane w trybie serwisowym, bo dokopałem się na forum instrukcji do fox'a (ale i tak nic nie łapię z tego trybu serwisowego) i przez przypadek włączyłem ryglowanie drzwi w kilka sekund po włączeniu samochodu...a nie miałem tego wcześniej... no i sygnał uzbrojenia alarmu też mi się zmienił, ale szyby niestety nie chcą się otworzyć jak trzymam naciśniety przycisk pilota... otwierają się jak przekręcę kluczyk w zamku drzwi i przytrzymam go w pozycji otwierającej drzwi.

da się jakoś uruchomić tę funkcję w pilocie?

Komentarz

chyba nie na pilocie, tylko w module sameg oalarmu.

Komentarz

• lukasztomera
            Drive
            • 2007
            • 44
            • Audi
            • AHF 1.9 TDI VP 110 KM

chodzi mi o to czy da się tak zrobić żeby szyby otwierały się po naciśnięciu i prztrzymaniu przycisku na pilocie... dodam że nie mam kluczyka (scyzoryka z przyciskami) tylko osobny pilot alarmu fox.

Komentarz

• navaho
              Classic
              • 2007
              • 23

jadę jutro do serwisu audi w rybniku przez telefon gostek mówił że da się zrobić w każdym aucie z koncernu VAG. jutro napiszę jak to się odbyło

Komentarz

• huwe
                Elegance
                S_OCP Member
                • 2005
                • 976

z tego co pamiętam, to fox900t3 nie miał tej funkcji wbudowanej w centralce alarmu, tylko realizowało się ją za pomocą zewnętrznych modułów. z tym, że było kilka odmian t3 - ich oznaczenia były poprzez np: 900t3/2. ale jak je montowałem, to jak klient chciał mieć domykanie szybek, to zewnętrzny moduł musiałem wstawiać. centralka nie miała wbudowanych przekaźników wysokoprądowych do sterowania silniczkami szyb. to była kwestia jak rozbudowany moduł był domontowywany do centrali: tylko domykający, domykający z funkcją pamięci ( czyli po otwarciu zamków moduł wracał szybki po poziomu sprzed zamknięcia, no i odmykająca, domykający. tak więc najprawdopodobniej ustawienia nie w samej centrali alarmu, ale ustawienie modułu, bądź jego wymiana na wyższy model. ( w centralce alarmu ewentualne włączenie drugiego kanału transmisji.
                Zenuś pa pa teraz gra nam rcd310- i bardzo fajnie gra. masz problem z LPG - walnij na PW - postaram się pomóc

Komentarz

Pracuję...