Zamieszczone przez MiKruS
otwieranie szyb z pilota... jak?
Zwiń
X
-
otwieranie szyb z pilota... jak?
Życie to nie bajka . Moje zycie to szybka jazda na bikachTagi: Brak
-
-
no właśnie nie... może coś mam pozmieniane w trybie serwisowym, bo dokopałem się na forum instrukcji do fox'a (ale i tak nic nie łapię z tego trybu serwisowego) i przez przypadek włączyłem ryglowanie drzwi w kilka sekund po włączeniu samochodu...a nie miałem tego wcześniej... no i sygnał uzbrojenia alarmu też mi się zmienił, ale szyby niestety nie chcą się otworzyć jak trzymam naciśniety przycisk pilota... otwierają się jak przekręcę kluczyk w zamku drzwi i przytrzymam go w pozycji otwierającej drzwi.
da się jakoś uruchomić tę funkcję w pilocie?
Komentarz
-
-
Sigma_74
-
z tego co pamiętam, to fox900t3 nie miał tej funkcji wbudowanej w centralce alarmu, tylko realizowało się ją za pomocą zewnętrznych modułów. z tym, że było kilka odmian t3 - ich oznaczenia były poprzez np: 900t3/2. ale jak je montowałem, to jak klient chciał mieć domykanie szybek, to zewnętrzny moduł musiałem wstawiać. centralka nie miała wbudowanych przekaźników wysokoprądowych do sterowania silniczkami szyb. to była kwestia jak rozbudowany moduł był domontowywany do centrali: tylko domykający, domykający z funkcją pamięci ( czyli po otwarciu zamków moduł wracał szybki po poziomu sprzed zamknięcia, no i odmykająca, domykający. tak więc najprawdopodobniej ustawienia nie w samej centrali alarmu, ale ustawienie modułu, bądź jego wymiana na wyższy model. ( w centralce alarmu ewentualne włączenie drugiego kanału transmisji.Zenuś pa pa teraz gra nam rcd310- i bardzo fajnie gra. masz problem z LPG - walnij na PW - postaram się pomóc
Komentarz
-
Komentarz