moja z boxikiem dochodzi do 190 może ciutke wiecej i jeszcze mam pod pedałem ale nigdy nie sprawdzałem do na autostradzie za to to do 190 robie nawet pare razy w tygodniu / niestety potem sie kończy podwójna i niemam jak dalej ciagnąć/ leszek
Ktora wiecej poleci...?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez SamiecZamieszczone przez Martinezja mam przesunięty limiter do chyba ok 5000 rpm, ale nie powiem Ci jaką mam prędkość obrotową przy tej prędkości."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SamiecZamieszczone przez PurchawaPrzy skrzyni 5tce nawet wczesniej. W okolicach 4200rpm na piatym biegu.
Mi Marek nie chcial za bardzo przesunac, bo powiedzial ze skrzynie rozp... :twisted:
Vmax ~215km/h przy okolo 4500rpm"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MachMimo ze obydwie 6stki to nie sa takie same skrzynie... chyba maja inne przelozenia - rozne predkosci na poszczegolnych biegach przy tych samych obrotach (sprawdzone doswiadczalnie)
O1 PD130 ori soft, 6 biegow, seryjne 195/65/15 latala 220 licznikowe (3 osoby)
Mojej O2 w serii to juz raczej nie pomierze :wink:
Nie sprawdzalem jeszcze Vmaxa (nie bylo za bardzo gdzie i aura nie sprzyja :evil: ). Na razie najszybciej bylo 220 licznikowe na AK, osiaga bez problemow, jest jeszcze zapas obrotow, seryjne 16stki.Była Octavia II Turbo Diesel i Miała Power
Komentarz
-
-
Wczoraj korzystajac z ladnej pogody wybralem sie na swiateczna wycieczke
W strone Płonska na wysokosci Statoila po prawej stronie zaliczylem pierwszy raz licznikowe 230km/h :twisted: Vmax jak na razie :twisted:
2 osoby ma pokladzie i rezerwa w baku (+jeszcze zimowki).
Skutecznie wyhamowal mnie szybko zblizajacy sie zakret :evil:
Smialo moge teraz powiedziec ze w O2 w ogole nie czuc predkosci szczerze powiem ze dopiero w okolicach 200km/h zdajesz sobie sprawe ze chyba rzeczywisce zapierdzielasz... Jest cicho i bardzo pewnie, stabilnie sie prowadzi... nawet mimo zimowek nie wozi po jezdni. Na pewno liczy sie tez fakt ze zawieszenie nowe nie powybijane... jeszcze :wink:A4 B7 TFSI Quattro S-Line by MT | O2 2.0TDI by MT | Jeep XJ 4.0L | PF 125p 1971
Komentarz
-
-
widze ze prosta dobrze znana :twisted:
w zakrecie zbastowalem +/- 160... ale jak widac udalo mi sie :wink:
wczoraj wszystkie suszarki jakie widzialem (chyba ze 3) byly skierowane w przeciwna strone (czyli na powroty do wawki)
z miskami mialem natomiast inna smieszna sytuacje... w lomiankach na bocznej drozce na 40-stce zatrzymali mnie jak mialem ok 60km/h
Stwierdzilem ze p@#$#$ taki interes ze wracam od tesciowej i w zasadzie to powinna byc jej wina bo ja sie nie napraszalem zeby jechac :twisted: Panowie sie usmiali i pytaja sie to na ile pisac... a ja mowie za jak dla tesciowej to moze byc gorny limit zaraz podam adres i prosze jej przeslac poleconym :twisted: Kupa smiechu, dokumenty spowrotem i stwierdzili zebym sobie juz pojechal bo oni musza popracowac :lol:A4 B7 TFSI Quattro S-Line by MT | O2 2.0TDI by MT | Jeep XJ 4.0L | PF 125p 1971
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez arci9...a za zakrętem lubią chłopaki stać...na motorach z suszarą :diabelski_usmiech
fajna prosta - też tam czasami daję czadu, w końcu jestem u sibie k :diabelski_usmiech :twisted:
a prosta bardzo znana i lubiana :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
AWARIA!
No to moja 110hp jest chyba wolniejsza bo max 205km/h dwie osoby(raz 208km/h na dupie meskowi ,mniejsze opory powietrza) ,tylko ja na ekspresowce przed mostem w modlinie na trasie nr 7 w strone wawy, to moze prosta mam krotsza
jeju jakie to nie przepisowe :terefere hehe
Komentarz
-
Moja raz osiągneła 220 w 4 osoby i zapakowana na maksa, ale w niemcowni na autostradzie, było trochę z górki, ich paliwo no i żaden hans mnie nie blokował
A tak normalnie to max 210 i to od 190 195 zaczyna się bujanie. Chyba trzeba wystraszyć te konie jakimś wirusem żeby szybciej galopowały :lol:COMBI ELEGANCE'03 ASV
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mario_opA tak normalnie to max 210 i to od 190 195 zaczyna się bujanie. Chyba trzeba wystraszyć te konie jakimś wirusem żeby szybciej galopowały :lol:"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez wasylPewnie Samiec też jest zainteresoany będziesz 07.05.2005r. w Warszawie u Mastesa ? :?:
Komentarz
-
-
Witam Panow Wariatow drogowych
Mam takie male pytanie bo moja skoda 1.9 tdi z 2006 r 101 Km ni jak nie moze powyzej 175 sie bujnac nawet na dluuuuuugich prostych a obroty sa 3.5 tys chyba wiec jeszcze zapas jest . Skodzinka pelna seria opony tez takie jak producent przykazal skrzynia 5-cio biegowa. Dlaczego tak jest!?!?!?!?!?!? Pytam bo to jest niesprawiedliwe wydaje mi sie po tym co przeczytalem. Czyzby mnie oszukali??????? ach no i przebieg cos kolo 41000 km.
pozdr
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Bartol_kbkWitam Panow Wariatow drogowych
Mam takie male pytanie bo moja skoda 1.9 tdi z 2006 r 101 Km ni jak nie moze powyzej 175 sie bujnac nawet na dluuuuuugich prostych a obroty sa 3.5 tys chyba wiec jeszcze zapas jest . Skodzinka pelna seria opony tez takie jak producent przykazal skrzynia 5-cio biegowa. Dlaczego tak jest!?!?!?!?!?!? Pytam bo to jest niesprawiedliwe wydaje mi sie po tym co przeczytalem. Czyzby mnie oszukali??????? ach no i przebieg cos kolo 41000 km.
pozdrFabiaClub.pl
Koni Sport+Vogtland-40
PerfectService by DobryGrześWawa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Bartol_kbkPytam bo to jest niesprawiedliwe wydaje mi sie po tym co przeczytalem. Czyzby mnie oszukali???????nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Bartol_kbk, Podejrzewam u Ciebie walniętą przepływkę... U mnie Fabia na dogorywającej przepływce podobnie się zachowywała, z tymże 180 jeszcze wchodziło. Po wymianie - zupełnie inny samochód. Pomyśl o tym.
A wracając do tematu (starego, ale warto odswieżyć, bo silniczków BKD przybyło jednak)- czy ktoś mierzył już Vmax seryjnych O2 2.0 TDI i tych po chipsie? Ja jeszcze nie miałem okazji sprawdzić swojej, choć na A2 z Poznania leciałem już 200 km/h na klimie przy temp 40 st. i było jeszcze trochę gazu do dyspozycji.... Jak się skończy gwarancja planuję zawirusować.
Jak się sprawują silniczki w RS'ach BMN? Ile Vmax??
Piszecie o prędkości odczytywanej przez climatronic... gdzie to się sprawdza?? bo pierwszy raz się z tym spotykam...OII Elegance 2.0 TDI
Komentarz
-
-
Moja na seryjnych gratach na prostej 190-200km/h
choć w Croatii w 4 osoby i full w bagażniku bujnąłem ja do 215km/h (mam nawet filmik, fakt było z górki)
Przy wirusie jak wracaliśmy z Bernim rok temu z Krościenka wycisnąłem coś około 230km/h (licznikowe). Obroty miałem jedną małą kreske przed czerwonym
Teraz nawet nie sprawdzam bo nie ma sensu jeśli moc max. przypada mniej więcej na 3600obr./min i kończy się zaraz za 4000 obr./minNFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
WARSZTAT www.dsize.pl
->CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez wocekdobrygrzeswawa, patrz na czas 23:00 a jednak byłem szybszy :wink:NFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
WARSZTAT www.dsize.pl
->CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
Komentarz
-
Komentarz