fotel jest chyba na maxa podniesiony z tego co wywnioskowałem na fotce
VAG 409...... czy
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
VAG 409...... czy
witam
czy to prawda że VAG 409 chodzi tylko z oryginalnymi face-ami
mam taką wersję piguła zapodana wyświetla info, że jest active na full, ale gdy próbuję coś adaptować lub wchodzić np. w Basic setting to wyskauje info, że nie jest w pełni funkcjonalny.
spotkał się ktoś z czym takim, jest na to metoda.
mam Interfejs diagnostyczny z 2 liniami K (KKL) z wersją 208.1 chodzi jak złoto
pozdrawiam
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Viaken mi to odpisał:
Witam,
tak, niestety nie istnieje lekarstwo w pełni działające do tej wersji oprogramowania
myślę, że temat zakończony1.9 TDI ALH (seria) kombi 286 tys km i nabijam wiecej
www.samochodowy-warsztat.prv.pl/
-
-
dokładnie to samo mam w wersji 4.09
po odpaleniu jest full version
po wejściu i wyjściu z jakiegokolwiek sterownika
robi się activated/shereware
też bym prosił o coś działającego->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
A po co Wam ta wersja 4. Po co sie tak na nia upierac. Dziala wersja 3 ktora wystarcza w zupelnosci i na tym mozemy zakonczyc ten temat, jak ktos chce pogadac to odsylam tu: http://www.vag-com.pl/, bo ile razy mozna pisac o tym samym.
Komentarz
-
-
posłuchaj MICROFT, jak już wcześniej pisałen ( nie w tym temacie) i ty to czytałeś mam wersję 3 ale nie mogę jej zrobić na pełną wersję, dlatego próbowałem z wersją 4.
Moja prośba była prosta - tak mi się wydaje, jak nie masz zamiaru pomagać to chociaz nie przeszkadzaj innym panie ADMINISTRATORR ( czemu przez dwa r na końcu) :roll:
Komentarz
-
-
tasior, Masz jakis problem ??
Ja mam ci tlumaczyc moze jak zlamac zabezpieczenie programu ktory ktos kiedys wyprodukowal i sprzedal. No chyba sobie jajca robisz.
Nie umiesz zrobic na pelna, bo robisz niewlasciwie. Wielu robilo i im dziala.
Mozesz mi podac jakis argument, ktory pozwoli mi nie dac ci ostrzezenia za szerzenie piractwa :?:
Komentarz
-
Komentarz