gdzie w szopkach !? jak sobie licza !?
Renowacja alufelg
Zwiń
X
-
nu wybiore sie tam chyba bo tam gdzie dzis oddalem felge fakt troche bardziej powazna sprawa powiedzial mi ze dopiero po 18 maja bedzie do odbioru :O troszku dlugo jezdze na zapasietakze jak ktos w kce zobaczy bordowa octavie z kolem zapasowym od strony kierowcy to ja lub moja mloda
Radio: C90r+XDP210EQ
Kable:Opt,Skyline,50 mm
Wzm:XES M1+FP 1.800
Glosniki: SUPREMO,CDM54,SQ6,Aliante
Komentarz
-
-
Chłopaki a czy te wspomniane zakłady na sląsku zajmują się też renowacją felg bo chciałbym odswieżyć moje przez zimę - mam parę rys, ubytków i zasanawiam się nad jakimś cieniowaniem.
Dajcie znać może znacie kogoś z moich okolic ale żeby dobrze robił - :lol:
koja86 ty jesteś z moich okolic znasz kogoś
pozdroZadowolony użytkownik Skody
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez koja86mrymek, szopienice chyba bepo sie to nazywa lub mikołów
jest taki zakład niedaleko mnie robią profi jeśli chodzi o odnowienie ale jeszcze są zawaleni robotą muślę że do miesiąca czasu będzie mozna im podrzucic fele moje na pewno u nich wyląują.
...a moze boma?
wie ktos ile moze kosztować "odświeżenie" kompletu 16" ???
Komentarz
-
-
lukasz12022, Jeżeli delikatnie , sam lakier , to po prostu lakiernik położy podkład i tyle . podjedź z nimi do jakiegoś zakładu lakierniczego niech spojrzą , alez tego co wiem raczej nie lubią sie w to bawić. jak będziesz miał problemy to daj znać , robię takie usługi klientom /nie sam oczywiście , po prostu mam lakiernika/ , koszt w granicach 350-400zł jeżeli nie sa zniszczone bardzo i nie wymagają piaskowania. jest również różnica w cenie gdy felgi maja skomplikowany , trudny do obróbki wzór.O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
aluski są porysowane w miejscach gdzie zaznaczyłam prawdopodobnie przy odkręcaniu ktoś nie był zbyt ostrożny i porysował je kluczem ;( wydaję mi się że bez piaskowania nie da rady
a może gdzieś w Lubelskim zajmuje sie ktoś takim czymś ,ewentualnie ktoś z OCP
bo jeśli chodzi o tego Pana i chrom zbyt pozytywnych komen. to on nie maZałączone pliki
Komentarz
-
-
lukasz12022, nic nie widać na tym zdjęciu ale zdaje się ze się komuś felga przewróciła i dlatego są porysowane w tych miejscach. przy odkręcaniu rysuja sie otwory na śruby jak ktoś używa złej nasadki .poza tym ten kolor jest bardzo ciężki w odtworzeniu.O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Witam kolegów
Postanowiłem odświeżyć swoje ściorane felgi więc znalazłem zakład który zajmuje się renowacją felg.
Czy ktokolwiek wie coś na temat tego zakładu, za info będę wdzięczny.
Zakład GRANT Tarnowskie Góry, ul. Zagórska 133
:arrow: Link do strony GRANT
Pozdrawiam[/b]
Komentarz
-
-
To samo pytanie o http://www.renowacjafelg.pl/It doesn't matter what we're losing
It only matters what we're going to find!
Komentarz
-
-
Ponawiam pytanie o renowacje piaskowanie i malowanie felg w wawie.... Dzwoniłem do Marek ale straszne buractwo tam jest wiec sobie odpuściłem bo jeśli dokonują renowacji w stylu rozmowy przez telefon to ja dziękuje. Jest też firma na Instalatorów na ochocie ale mają jakieś kosmiczne ceny.... Może macie jakiś tani namiar? Ewentualnie może być w okolicach Łodzi, Pabianic....
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Bart_wawaDzwoniłem do Marek ale straszne buractwo tam jest
Komentarz
-
Komentarz