W trakcie montażu (rozpoczął się w piątek po południu a zakończył w sobotę w południe ops: ) fotek nie robiłem. W wolnej chwili postaram się coś pstryknąć - może komuś się przydadzą moje doświadczenia (szczerze przyznam, że jest to moje pierwsze "rękodzieło" w samochodzie )
Regeneracja maglownicy
Zwiń
X
-
Regeneracja maglownicy
Muszę dokonać regeneracji maglownicy.
Wczesniej był post o dobrym zakładzie w Łodzi na ul.Łubinowej 13, ale dzwoniłem tam i dopiero zapisuja na 15.05.07 a ja juz coraz częściej muszę dolewać płynu. Pytanie do Łodzian i nie tylko
Znalazłem w internecie Warszatat jak w tytule na ul. Pomorskiej 185, który ma wcześniej wolne terminy i regeneruje taniej
Czy kotos moze tam cos robił a szczególnie maglownicę i ma jakąś opinię na ten temat. Chętnie bym poznał opinię o tym warsztacieTeraz xenony by krzynol
-
-
Zamieszczone przez daneczek76bogusg, wpadni na spocik 20 kwietnia cos poradzimy mysle że któryś z kolegów powie ci gdzie najlepiej zregenerować.PZDRTeraz xenony by krzynol
Komentarz
-
-
Re: Regeneracja maglownicy
Zamieszczone przez bogusgMuszę dokonać regeneracji maglownicy.
Wczesniej był post o dobrym zakładzie w Łodzi na ul.Łubinowej 13, ale dzwoniłem tam i dopiero zapisuja na 15.05.07 a ja juz coraz częściej muszę dolewać płynu. Pytanie do Łodzian i nie tylko
Znalazłem w internecie Warszatat jak w tytule na ul. Pomorskiej 185, który ma wcześniej wolne terminy i regeneruje taniej
Czy kotos moze tam cos robił a szczególnie maglownicę i ma jakąś opinię na ten temat. Chętnie bym poznał opinię o tym warsztacie
Komentarz
-
-
Z mojego doświadczenia z regeneracją magla ( z innych samochodów) wynika, że naprawiony nigdy nie jest taki jak fabryka zrobiła. Nawet pomimo napawania i dokladnego szlifowania lubi się rozlać po skonczeniu gwarancji - Ciekawe, że po naprawie dają tylko 12 miesiecy gwarancji mimo że powinny być 24 miechy :x . Inna sprawa, że zakup używanej przekładni to ogromna ruletka.
Tak poza tematem to ostatnio, zuważyłem ostry wysyp przekładni kierowniczych co pewno wynika z pogody i jazdy przez głęboką wodę :roll:
Sory za OT :szeroki_usmiechSzlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI
_
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez JacoNie polecam firmy DYNAMICA z Łodzi ul. Przędzelniana lub Dunikowskiego. Nie dość że naprawa trwała 9godz. to do tego miesiąc po zakończeniu gwarancji (12 mies.) maglownica znowu cieknie. Porażka
Komentarz
-
-
Re: Regeneracja maglownicy
to do tego miesiąc po zakończeniu gwarancji (12 mies.) maglownica znowu cieknie. Porażka[center:1a6436758e][/center:1a6436758e]
Komentarz
-
Komentarz