biopaliwa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • gamblerpl
    Drive
    • 2008
    • 56

biopaliwa

Zamieszczone przez pablo_doctor
    arci9 ni wim ktoredy lales ale najprawdopodobniej nie mialo szansy doleciec bo ten mirostyk jest w cu...owym miejscu i bez zdjecia zamka to raczej bedzie problem cos tam napryskac, chyba ze utopisz cale drzwi
    Masz rację, też nie spodziewałem się że to zadziała Mam cały zamek i patrzyłem gdzie ten mikrostyk się znajduje, po zamontowaniu zamka do mikrostyka jest b. zły dostęp, ale zanim rozbiorę całe drzwi chciałem iść na łatwiznę :wink:
  • janek11977
    Classic
    • 2007
    • 21

biopaliwa

witam mam pytanie do uzytkownikow czy ktos probowal jezdzic na oleju roslinnym- rzepakowym np?
    wiem ze jest to mozliwe nawet w tdi ,mieszanki z dieslem, jakiez przerobki silnika
    jak to dziala w prakrtyce?
    dzieki i pozdrawiam
    octavia 1.9 tdi

Komentarz

• brutus
      Rider
      • 2006
      • 329

Nawet nie mam zamiaru próbować, czytałem że to rozwiązanie dobre dla silników diesla starszych generacji.
      OII Golas ale z 1.9 TDI BXE

Komentarz

• jlupino
        Rider
        S_OCP Member
        • 2006
        • 362

Ale kurde po co?Czy naprawde trzeba sie posuwać az tak daleko,zeby zaoszczedzic pare złotych.Na dodatek ryzykować wchodząc w konflikt z prawem przy jakiejkolwiek dokładniejszej kontroli.Skoda to nie wóz z poprzedniej epoki wartości 2tys. do którego można lać byle co.Dla mnie to pytanie jest żenady lub prowokacji.

[ Dodano: Pią 20 Kwi, 07 21:41 ]
        Chciałem powiedzieć na pograniczu zenady lub prowokacji.
        Jaro

Komentarz

janek11977, żarty ...widizałem co to robi z diesla w starze 266 wiec do swej OCi nie wleje na bank

Komentarz

• huwe
            Elegance
            S_OCP Member
            • 2005
            • 976

osobiście nawet mi przez myśl nie przeszło coby frytkami octaśkę paść, ale znajomy nie ma skrupułów i do 2,5TDI w VW LT leje i śmiga. nic nie przerabiał, na zimę tylko przeprosił się z opałem ( normalnie podziwiam te jego eksperymenty). chodzi o to, że roślinka bardzo szybko gęstnieje przy niskich temperaturach, i ni cholery nie przejdzie przez rurki taka galaretka z baku do pompy. już teraz nie ma problemu, i smrodzi ile wlezie. pytanie tylko brzmi : ile jeszcze pośmiga bezproblemowo?
            Zenuś pa pa teraz gra nam rcd310- i bardzo fajnie gra. masz problem z LPG - walnij na PW - postaram się pomóc

Komentarz

• Maicroft
              Moderator
              S_OCP MemberModeratorr
              • 2004
              • 25757
              • Audi

Jezdzic bedzie :twisted: Moze na czystym nie do konca tak jak trzeba, ale na mieszance bez problemow.

Wszyscy udaja swietych, a nie zdaja sobie sprawy ile osob myka na redbulu albo OO i nawet o tym nie wiecie Z tym drugim, to juz latwiej poznac :twisted:
              Spritmonitor.de

Komentarz

• jlupino
                Rider
                S_OCP Member
                • 2006
                • 362

Zamieszczone przez Maicroft
                Wszyscy udaja swietych, a nie zdaja sobie sprawy ile osob myka na redbulu albo OO i nawet o tym nie wiecie Z tym drugim, to juz latwiej poznac
                Mnie na szczęście to nie grozi.Dla mnie jedyny problem to tankowanie Pb98 która ma prawdziwe 98 oktanów,bo juz sie przekonałem,ze mało jest Pb 95 ktora ma 95 okt.
                Jaro

Komentarz

Pracuję...