Zamieszczone przez pablo_doctor
biopaliwa
Zwiń
X
-
Ale kurde po co?Czy naprawde trzeba sie posuwać az tak daleko,zeby zaoszczedzic pare złotych.Na dodatek ryzykować wchodząc w konflikt z prawem przy jakiejkolwiek dokładniejszej kontroli.Skoda to nie wóz z poprzedniej epoki wartości 2tys. do którego można lać byle co.Dla mnie to pytanie jest żenady lub prowokacji.
[ Dodano: Pią 20 Kwi, 07 21:41 ]
Chciałem powiedzieć na pograniczu zenady lub prowokacji.Jaro
Komentarz
-
-
Sigma_74
janek11977, żarty ...widizałem co to robi z diesla w starze 266 wiec do swej OCi nie wleje na bank
Komentarz
-
osobiście nawet mi przez myśl nie przeszło coby frytkami octaśkę paść, ale znajomy nie ma skrupułów i do 2,5TDI w VW LT leje i śmiga. nic nie przerabiał, na zimę tylko przeprosił się z opałem ( normalnie podziwiam te jego eksperymenty). chodzi o to, że roślinka bardzo szybko gęstnieje przy niskich temperaturach, i ni cholery nie przejdzie przez rurki taka galaretka z baku do pompy. już teraz nie ma problemu, i smrodzi ile wlezie. pytanie tylko brzmi : ile jeszcze pośmiga bezproblemowo?Zenuś pa pa teraz gra nam rcd310- i bardzo fajnie gra. masz problem z LPG - walnij na PW - postaram się pomóc
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftWszyscy udaja swietych, a nie zdaja sobie sprawy ile osob myka na redbulu albo OO i nawet o tym nie wiecie Z tym drugim, to juz latwiej poznacJaro
Komentarz
-
Komentarz