neck99, wywał dziury w kratce
wylot powietrza na nogi od strony kierowcy
Zwiń
X
-
wylot powietrza na nogi od strony kierowcy
od jakiegoś czasu zaczęły mi marznąć pierońsko nogi w aucie. co sie okazało przez cały czas strumyszek zimnego powitrza snuję się z wlotu na nogi od strony kierowcy
oczywiscie temperaturę mam przesunięta na zimny a strumien skierowany na szybę.
tak sobię myślę może po prostu coś tam gdzies przeskoczło przy przełączanu tuneli i niedomyka, tylko jak się ewentualnie do tego dostać, czy może sobie dać spokuj i zatkać jakąś gąbką?Goldens vel Kris o poranku
-
-
aha, rozumiem już szykuję gąbkę, a tak swoją drogą i tak miałem tak zrobić bo już zaczyna mnie osłabiać moja skoda, ciągle teraz wyskakuja jakieś duperele, a to szyby nie chcą się otwierać automaycznie trzeba trzymać to za chwile już działają, ech stare to jest dobre ale wino i skrzyoce hehe
pozdrawiamGoldens vel Kris o poranku
Komentarz
-
-
Poruszany był kiedys ten temat przezemnie,i tez juz zdązyłem pozatykac te wyloty na giry,bo strasznie teraz przy klimie marzły.No i głowa do góry,nie załamuj sie tymi duperelami,bo nasze maszyny to jednak najlepszy stosunek wartosci do ceny.a jak sie tak poczyta niekiedy moto-gazetki to nie "takie" wozy doprowadzają włascicieli do furii.Nowe tez sie psują.To wtedy dopiero jest załamka.A jak jeszcze serwis mataczy to juz tylko kałacha trzeba.Jaro
Komentarz
-
Komentarz