wylot powietrza na nogi od strony kierowcy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • wojti
    Ambiente
    • 2005
    • 102

neck99, wywał dziury w kratce
  • goldens
    Ambiente
    • 2005
    • 103

od jakiegoś czasu zaczęły mi marznąć pierońsko nogi w aucie. co sie okazało przez cały czas strumyszek zimnego powitrza snuję się z wlotu na nogi od strony kierowcy
    oczywiscie temperaturę mam przesunięta na zimny a strumien skierowany na szybę.

tak sobię myślę może po prostu coś tam gdzies przeskoczło przy przełączanu tuneli i niedomyka, tylko jak się ewentualnie do tego dostać, czy może sobie dać spokuj i zatkać jakąś gąbką?
    Goldens vel Kris o poranku

Komentarz

• Kuvel
      Ambiente
      • 2006
      • 138

Każda Octa tak ma :szeroki_usmiech - mnie to też wkurza. Ktoś na forum pisał już, że na lato zatyka te otwory gąbką (mówię oczywiście o tych na nogi) - pójdę w jego ślady 8) .
      90 KM i uważam, że wystarczy - czy coś mi dolega ?

Komentarz

• b-bar01
        Elegance
        • 2007
        • 985
        • Octavia I (1U2)
        • ALH 1.9 TDI VP 90 KM

U mnie jest to samo i też myślałem że coś się sp.....
        *** Cicho, łatwo i przyjemnie ***

Komentarz

• goldens
          Ambiente
          • 2005
          • 103

aha, rozumiem już szykuję gąbkę, a tak swoją drogą i tak miałem tak zrobić bo już zaczyna mnie osłabiać moja skoda, ciągle teraz wyskakuja jakieś duperele, a to szyby nie chcą się otwierać automaycznie trzeba trzymać to za chwile już działają, ech stare to jest dobre ale wino i skrzyoce hehe

pozdrawiam
          Goldens vel Kris o poranku

Komentarz

• jlupino
            Rider
            S_OCP Member
            • 2006
            • 362

Poruszany był kiedys ten temat przezemnie,i tez juz zdązyłem pozatykac te wyloty na giry,bo strasznie teraz przy klimie marzły.No i głowa do góry,nie załamuj sie tymi duperelami,bo nasze maszyny to jednak najlepszy stosunek wartosci do ceny.a jak sie tak poczyta niekiedy moto-gazetki to nie "takie" wozy doprowadzają włascicieli do furii.Nowe tez sie psują.To wtedy dopiero jest załamka.A jak jeszcze serwis mataczy to juz tylko kałacha trzeba.
            Jaro

Komentarz

Pracuję...