salvado, Wlasnie glebokosc ma znaczenie Bo w koncu miejsce sie konczy. Wchodzi swobodnie radio typu Uniden/President i kilka innych o podobnych wymiarach. Da sie tez wlozyc np Alana 48+
Czy jest to możliwe ?
Zwiń
X
-
Czy jest to możliwe ?
Witajcie.
Mam takie pytanko, bo cos czuje ze gosc który mi przywoził moja octavke z niemiec mnie delikatnie wkręca. tzn tak: auto bylo kupione w niemczech od pierwszego własciciela. gosc mi przywiózł ten samochod do Polski, i co sie okazalo ze trzeba kupic opony bo te co sa sa juz troche zjechane (auto ma przejechane 105tys km, bylo serwisowane i jest na to ksiazka). dzis zakladalem nowe opony, no i podczas wymiany zauwaazylem ze na starych oponach niegra mi jedna sprawa. otóz tak: stare opony byly z firmy firestone i na nich bylo napisane ze sa wyprodukowane w Polsce (made in Poland). jak to jest mozliwe skoro auto bylo kupione w niemczech??????.
wydaje mi sie ze gosc po powrocie do kraju załozyl przed odbiorem auta jakies gumy ktore sa zjechane a dobre opony ktore mogły byc przy mojej niuni wział na sprzedaz.
co o tym sadzicie?
ponadto dodam ze w bagazniku mam nowiutkie pełne koło zapasowe z tej samej firmy ale na nim pisze ze jest wyprodukowane we francji....
dzieki za odp
januszVW Golf V black;DD ---> 1.9TDI BXF 08" DD
-
-
dariuspolo, zważ na to, że Zafira jest produkowana w Gliwicach. Octavia natomiast w MB w Czechach.
Pytanie, które nadal pozostaje bez odpowiedzi, czy fabryki samochodów Skoda, Opel i inne montują opony danej firmy (np. Firestone) na koła jezdne z jednej fabryki, a na koło zapasowe z innej fabryki tego samego producenta. Dziwne to, ale może tak jest.ciężko jest lekko żyć,
Komentarz
-
-
Zgadzam się z poprzednikiem, tylko ta Twoja ilosc spalanego paliwka mnie boli, chyba lewy pas i blokujesz wszystkich???????
Ja pralkę przywiozłem sobie sam z Niemiec przed laty, a teraz wymianiałem w niej dwa łożyska na wale i co ..........są produkcji PL, Iskra Kielce.
:?VW Sharan AUY 115 PS, Seat Cordoba ASZ 131 PS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ida.macdariuspolo, zważ na to, że Zafira jest produkowana w Gliwicach. Octavia natomiast w MB w Czechach.
Pytanie, które nadal pozostaje bez odpowiedzi, czy fabryki samochodów Skoda, Opel i inne montują opony danej firmy (np. Firestone) na koła jezdne z jednej fabryki, a na koło zapasowe z innej fabryki tego samego producenta. Dziwne to, ale może tak jest.
a kto powiedzial ze to byl pierwszy komplet opon tego auta.
Napisalem ze to byl: moj nowy w niemczech kupiony komplet opon firmy
firestone dla mojej starej Zafiry( na szczescie szybko sie jej pozbylem).
:wink:
Darek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez janusz_007jak to jest mozliwe skoro auto bylo kupione w niemczech??????.nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ida.macOctavia natomiast w MB w Czechach
a opony mogą być polskie bo jest kilka fabryk fairestona w PL - co za problem zrobić exporcik do D? .
na pugu mojej żony były fuldy made in poland a uato na 100% przyjechało na nich z D.
Myślę, że koleś nie musiał tu ściemniać :szeroki_usmiech20v
Komentarz
-
Komentarz