Marx, chyba tu znajdziesz.
[O2] Osłony przeciwsłoneczne na tylne boczne szyby?
Zwiń
X
-
-
Zamieszczone przez arturas03Zamieszczone przez krzysiek1974A może zająć się produkcją?
W każdym razie mam 2 szt działających prototypów i działają nawet nieźle. Koszt w zależności od użytego materiału przeciwsłonecznego 120 - 150 za 2 szt + trochę wolnego czasu :szeroki_usmiech .Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kowal 2002Był kiedyś nawet taki temat, ale "Niemce" zjadły...
[ Dodano: Pią 26 Lut, 10 11:00 ]
Zamieszczone przez bzyq_74Dołożę trochę do ich 387 zł i za tą kwotę mogę przyciemnić sobie szybki.
- mozna otwozyc tylne szyby i wiatr nie huczy tylko fajnie szumi,
- mozna zdjac na zime
- dzialaja jak moskitiera i jak jestes na "lonie natury" i "wietrzysz" auto to robale nie naleca
A jako, ze nie mam przyciemnianych szyb to zauwazylem jedna wade:
- mocno ograniczaja widocznosc jak chce sie popatrzec do tylu przez lewa tylna szybe np. przy wyjezdzie na ulice pod ostrym katem
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kowal 2002Zamieszczone przez arturas03Zamieszczone przez krzysiek1974A może zająć się produkcją?
W każdym razie mam 2 szt działających prototypów i działają nawet nieźle. Koszt w zależności od użytego materiału przeciwsłonecznego 120 - 150 za 2 szt + trochę wolnego czasu :szeroki_usmiech .
Mamy oddział firmy w Lesznie
Komentarz
-
-
Ja mogę co najwyżej robić w przyszłej firmie za prezesa, no może też za kreatywnego księgowego :diabelski_usmiech
to może zejdźmy na ziemię:
Zapodam listę, jakby się zebrała większa grupa chętnych to można ją podesłać do sprzedawcy jako formę wywarcia presji na danie rabatu
1. bzyq_74 - (tylne drzwi ) - O II FL Combi
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Marxz materialem sprawa jest prosta, kupujesz w Praktikerze czy innym podobnym siatke na owady. Tylko trzeba sprawdzic czy one nie sa nasaczane jakimis srodkami owado-odstraszajacymi.
A z czego zrobiles ramki i jak zamierzasz je przymocowac?
[ Dodano: Pią 26 Lut, 10 13:48 ]
Ramki są zrobione z ceinkich rurek plastikowych (patent madein kowal2002)
Komentarz
-
-
kowal 2002 - jestem pod wrażeniem. Dzięki! Zastanawiam się czy sam nie spróbuję podjąć się zadania i zrobić osłonki dla siebie.
Zamieszczone przez winni771. bzyq_74 - (tylne drzwi) - O II FL Combi
2. winni77 - (tylne drzwi) - O II FL Combi - wstępnie, ale chciałbym zobaczyć jakieś foty
1. bzyq_74 - (tylne drzwi) - O II FL Combi
2. winni77 - (tylne drzwi) - O II FL Combi - wstępnie, ale chciałbym zobaczyć jakieś foty
3. krzysiek1974 - O II FL Liftback - wstępnie (musi zostać spełnione (lub nie spełnione :wink: ) kilka warunków)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krzysiek1974- to w zależności od ceny osłonek ja też dopisuję się do listy.
1. bzyq_74 - (tylne drzwi) - O II FL Combi
3. krzysiek1974 - O II FL Liftback - wstępnie (musi zostać spełnione (lub nie spełnione :wink: ) kilka warunków)
Komentarz
-
Komentarz