Ja się chyba poddaje. Cóż... wysupłam chyba te 3 stówki. Jednak komfort podroży mojej córki cenie sobie bardzo wysoko (zwłaszcza, że lato idzie). A jeszcze wyżej ciszę w aucie :twisted:
[O2] Osłony przeciwsłoneczne na tylne boczne szyby?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez seiko5jakie konkretnie osłonki by was interesowały, napiszcie. To może powyższe zamieszanie da się zrobić?!Nawiązując do wypowiedzi MarioPL 8)
Komentarz
-
-
do limzyny KCD609004- 469,29
do combi na same drzwi tylne KCD629002- 492
do combi na przedział bagażowy KCD629003- 452zł
Wiem że nie mało ale takie są ceny.
Nawiązując do mojej wcześniejszej wypowiedzi która zosatła wklejona do tematu to chodziło mi o to, że 3 komplety czyli np. KCD629002 (jest kompletem) to rabat będzie 20 oczek. Czyli jeśli by trzy osoby wzieły kolejno: KCD609004 1kpl; KCD629002 1kpl; KCD629003 1kpl. to w takiej konfiguracji mamy trzy kompletyNie jestem pewien czy tak to zostało przez większość odebrane?!
Wen keiner kent die antwort, dan schreib zu mir
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez seiko5do limzyny KCD609004- 469,29
do combi na same drzwi tylne KCD629002- 492
do combi na przedział bagażowy KCD629003- 452zł
Wiem że nie mało ale takie są ceny.
Chętnie bym kupił ale .... ceny są poprostu desperackie :shock: :?
narazie za tą cenę wolę dołożyć zrobić wirusika
o osłonach pomyślimy jak sie synek urodzi:wink:
Czyli rozumiem że było by do liftbacka 469,29 - 20% ???
Czy to sa tylko drzwi tylne czy coś jeszcze??
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez winni77seiko5, ale gdzie tu okazja? Do kombi po rabacie wychodzi 393zl, to i tak 30 złoty drożej niż w Agauto, a jeszcze ktoś tu podawał, że w Agauto jest zniżka dla OCP :roll:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez winni77Zamieszczone przez gieuOkazja jest taka, że mało który salon da Ci 20% rabatu na oryginalne akcesoria.
KCD 609 004 (liftback) - 469,29 (cena kat.) ; 390zł (cena Danielcia) 17 proc. rabatu
KCD 629 002 (kombi) - 492,34 (cena kat.) ; 365zł (cena Danielcia) 26 proc. rabatu
Komentarz
-
-
-
Niestety nie poprawia się
Dla mnie mój samochód do 2-osobowy pojazd więc kwestie pasażerów mam na dalekim planie. Osłony mam od 3 lat i jestem zachwycony ich dobrymi stronami:
- w czasie jakiegoś wyjazdu i postoju w bezpiecznym miejsscu mogę otworzyć tylne szyby i mam gwarancję że nie wlezą mi żadne robaki i owady (idealna moskitiera
- dość mocno przyciemniają wnętrze, co w połączeniu z ciemnymi szybami jest gwarancją że praktrycznie nie widać co znajduje się na tylnej kanapie.
Niestety są i wady, które mnie zupełnie nie przeszkadzają, ale dla kogoś mogą okazać się ważne:
- zakładanie i zdejmowanie nie jest trudne i czasochłonne, ale też nie należy nie jest jakoś maks wygodne. osłony sa sztywne i trzeba uważać.
- ja jeżdżę z nimi cały rok, ale jak ktoś planuje ściągać to proponuję przyjrzeć się jak duże jest tylne okno i jak mało poręczne będzie ich przechowywanie, nie mówię już o zdjęciu ich w trakcie jazdy i schowaniu bo to może być duży kłopot
- jak ktoś korzysta z myjni i sprzątania to od razu trzeba się przygotować, żeby nie jeździć z nimi do myjni, albo nie dawać prac ownikom do ściąganiamnie dwa razy skasowaliby je kompletnie. traz podchodzą jak do jeża.
- ostatnia i najważniejsza wada (zwykle dla pasażerów). siatka dość mocno ogranicza widoczność i nie jest to porównywalne z przyciemnioną szybą. siatka jest kilkadziesiąt centymetrów od oczu pasażera, jest bardzo gęsta i podziwianie sobie widoczków z tylnego siedzenia jest mocno ograniczone, a nie jest to roletka, którą się zwinie na chwilę.
Ja nie mam na maksa przyciemnionych szyb w samochodzie, a mimo to w słoneczny letni dzień siatka+ciemne szyby powodują, że z tyłu jest ciemno. A jak sprawdzałem nawet przy otwartych oknach (a więc bez efektu szyb) jest ponurawo.
Podsumowując. Ja nie wyobrażam sobie jeżdżenia bez osłon więc mogę je polecić na maksa. Każdy kto je oglądał z zewnątrz, bardzo mu się podobały, ale nie przypominam sobie zbyt wielu pochlebnych opinii pasażerów, a wręcz chyba w większości były to opinie negatywne..... no ale cóż, to tylko pasażerowie
Komentarz
-
Komentarz