Spokojnie dają sobie radę, przyspawają trochę rurki do tych końcówek i bedzie jak ulał pasować. Nie można tego nie zrobić :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech
Migotanie podswietlenia wyswietlaczy.....
Zwiń
X
-
danielpoz
mi tez tak migalo ale wymienilem aku i jest ok
nie pytaj mnie dla czego sie poprawilo ale stwierdzam tylko fakt
Komentarz
-
Witam.Też tak miałem tylko że mi wyłączało sie podświetlenie zegarów a czasem migało.Nastepnie siadło podświetlenie pokręteł regulacji dmuchawy.Sciagnąłem środkowe pokrętło delikatnie przez szmatkę kombinerkami i wymieniłem żarówkę bo była lekko przepalona i jak przestawiało sie napęd dmuchawy to sie włanczało.Teraz jest oki.Działa i podświetlenie zegarów i pokreteł od dmuchawy No i ja też niby wymieniłem akumulator na nowy ale to chyba nie wina akumulatora a gdzies nie było styku.Pozdrawiamoctavka combi 1,9 tdi agr-ciekawa zabawka
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Adam32rstWitam.Też tak miałem tylko że mi wyłączało sie podświetlenie zegarów a czasem migało.Nastepnie siadło podświetlenie pokręteł regulacji dmuchawy.Sciagnąłem środkowe pokrętło delikatnie przez szmatkę kombinerkami i wymieniłem żarówkę bo była lekko przepalona i jak przestawiało sie napęd dmuchawy to sie włanczało.Teraz jest oki.Działa i podświetlenie zegarów i pokreteł od dmuchawy No i ja też niby wymieniłem akumulator na nowy ale to chyba nie wina akumulatora a gdzies nie było styku.PozdrawiamAntoine, member of Automobilklub Tomaszowski
Komentarz
-
Komentarz