[O1] Sruby do montazu podlokietnika.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • tomcod
    Classic
    • 2007
    • 25

Czy podłokietniki wystawiane na Allegro wyglądające na ory to faktycznie oryginały?
    Np. te

Tour Plus Ice + // Sedan // 2005

Komentarz

• koja86
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 3178

tomcod, oryginał
      Takie zwykłe Ambiente

Komentarz

• Misiekoctavia
        Elegance
        • 2005
        • 891

Orginal ale troszke sie rozni od tego co ja dostalem Detale. Mocowanie tez jakeis inne. U mnie jest takie jak na fotach w jakims temacie z forum. Podlokietnik doszedl, umyty juz jest. Mysle nad zamocowaniem, zaraz zejde do garazu i bede myslal wtedy po srobki popedze No chyba ze zdajde w garazu jakies.

Komentarz

• zgucio
          Rider
          • 2007
          • 691

Mi udało się kupić podłokietnik cały kompletny szary na giełdzie w słomczynie za 50zł jedyny minus jaki miał to lekko przetarty róg materiału i urwany jeden uchwyt od kllapki (dorobiony z kawłka blachy)
          Podłokietnik super sprawa Cięzko było by teraz sie odzwyczaić :lol:

Niestety posiadam stara deske i trzeba było troche przerobić tunel środkowy ale efekt końcowy jest zadowalający.
          Załączone pliki
          ROCZNIK 98 PO LIFTINGU ;-) ---> fotki

JOHNNY II ASC + SIRIO AS-100

Komentarz

• Misiekoctavia
            Elegance
            • 2005
            • 891

Wlasnie skonczylem robote przy moim. Tzn na razie skonczylem bo zamontowalem go na dwoch srubach. Niewiem jak dorobic srube od recznego bo szpilka jest krotka. Jak koledzy powyzej to rozwiazali :?: Wiec poki co trzyma sie na dwoch mocowaniach i szczerze mowiac jest stabilny. Mam nadzieje ze te plastiki boczne mi sie niepolamia od obciazenia bo ciezko mi bylo je pozakladac. Dalem po srubce 13' i z dolu i z gory podkladki i gitara gra Mnie podlokietnik wyszedl 315zl z 2000r No jak skrojony na moje auto :P Stan wmiare dobry. Musialem go umyc. Jest troche podrapany na tych okraglych zaslepkach z jednej strony. Nigdzie nieprzetarty. Ale teraz jeszcze mysle co z popielniczka tylna bo teraz nieda sie jej otworzyc bo niema jak jej podwazyc palcami. Musze cos wymyslec.
            Tu podam linka jak to wyglada i wlasnie u mnie jest inna popialka. To wybrzyszenie jest na koncu plastiku:

Komentarz

Pracuję...