polecam garmina nuvi 250 ja posiadam i jestem bardzo zadowolony prosty w obsłudze
MOCOWANIE BAGAŻNIKA BAZOWEGO W OII LIFTBACK
Zwiń
X
-
GośćTagi: Brak
-
booyak
MOCOWANIE BAGAŻNIKA BAZOWEGO W OII LIFTBACK
CHCIAŁEM ZAPYTAĆ, CZY NIE ZNA KTOŚ JAKIEGOŚ ZŁOTEGO ŚRODKA, ŻEBY ZAMOCOWAĆ BAGAŻNIK BAZOWY w octavii II W SPOSÓB NIE POWODUJĄCY USZKODZENIA LAKIERU W MIEJSCACH MOCOWANIA (MOŻE JAKIEŚ PODKŁADKI)??? PORUSZAM TEN TEMAT PONIEWAŻ JESTEM PECHOWYM WŁAŚCICIELEM ALUMINIOWEGO BAGAŻNIKA FABRYCZNEGO, KTÓRY ZOSTAŁ ZAMONTOWANY W ASO DWUKROTNIE I DWUKROTNIE SPONIEWIERAŁ DACH TZN. MIEJSCA MOCOWANIA. PO PIERWSZYM RAZIE BAGAŻNIK ZOSTAŁ W RAMACH REKLAMACJI WYMIENIONY, ALE TO NIE ROZWIĄZAŁO PROBLEMU ....
I TAK W PONIEDZIAŁEK ODBIERAM AUTO Z LAKIERNI I SAM JUŻ NIE WIEM JAK ZAŁOŻYĆ BAGAŻNIK ŻEBY PROBLEM SIĘ WIĘCEJ NIE POJAWIŁ. NIESTETY, ALE BEZ BAGAŻNIKA SIĘ NIE OBEJDĘ (ZIMA NARTY, LATO ROWERY), CO SUGEROWALI MI W ASO....
Z GÓRY DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM WSZYSTKICH UŻYTKOWNKÓW
-
To O2 nie ma miejsc do mocowania bagażnika? W O1 są w ciągu listw mocowania. Jednak zostaje kupno kombi z religami....Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
booyak
Niestety, ale w O II patent mocowania bagażnika jest zgoła odmienny niż w O I - nie ma tam specjalnych miejsc na dachu. tylko obejmy, które łapią za odrzwia (blacha na blachę), na skutek czego - szczególnie z tyłu, bardzo brzydko uszkodziło lakier , rellingi faktycznie załatwiały by sprawę, ale póki co na zmianę się nie zanosi (zresztą O II w wersji kombi mi się nie podobała...). Może faktycznie użyję baloników jako podkładek :?:
Komentarz
-
Mam pytanie czy bagżniki rowerowe, boxy i pojemniki na narty firmy Thule pasują na oryginalny bagaznik bazowy skody?
Samochód to OII FL.
Pozdrawiam,... Èerná Magic s perle»ovým efektem, dvouzónová klimatizace s elektronickou regulací, dal¹í 4 reproduktory vzadu, navigaèní systém "COLUMBUS"...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez radik79Mam pytanie czy bagżniki rowerowe, boxy i pojemniki na narty firmy Thule pasują na oryginalny bagaznik bazowy skody?Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez radik79Mam pytanie czy bagżniki rowerowe, boxy i pojemniki na narty firmy Thule pasują na oryginalny bagaznik bazowy skody?
Samochód to OII FL.
Pozdrawiam,O2 FL 1,6 Mint "MAŁA CZARNA" LPG - LandiRenzo
Komentarz
-
Komentarz