Witam
Czy ktoś może mi podać ale wie gdzie szukać co wchodzi w skład danej wersji Octavii. Czym różni się wersja GLX od Tour itd. A jakie są różnice w silnikach TDI a SDI.
SDI to zwyky Ropniak... bez Turbo.. mała moc ale naprawde niezniszczalny...
TDI To Turbo diesel czyly ropniak z turbo... Turbo jak to turbo... ale wystepuje w mocach od 90 do 110 i łatwo można wyciągnąc z niego więcej... dużo więcej :diabelski_usmiech
Wysposazenie Toura to znajdziesz w salonach lub na stronie www.skoda-auto.com.pl
A reszta mozna zobaczyć w ksiązce Cedrycha'a Skoda Octavia wyd.WKŁ... Na forum jest gdzies wersja pdf :twisted:
pzdr
Kolega pyta o GLXy i Toura więc pozostałem przy tematyce OI... I zgodze się z pafem... zjadłem 130:P...
więc w OI od90 do 130... w OII natomiast dochodzimy juz do 170
Zreszta jeżeli dobrze mysle to interesuje Cie tylko OI... wtedy Cedrych jak znalazł bo więcej tam o samym samochodzie niż jak co zrobic:/
pzdr
ale jest to I wydanie i bez wyposażenia...
Więc mało prowizorka.. ba skaner u kumpla:/ Pocykałem strony dot. wyposażenia i wrzuciłem na serwer ale niema tam wersji LX,GLX,SLX... są już Classsic itd..
Dziękuję za tak wyczerpującą odpowiedź.
A tak wogóle to noszę się z zamiarem kupna OI. Jakie ona ma wady a jakie zalety i na co należy zwrócić szczególną uwagę przy kupnie. Myślę o czymś za jakieś 20k -25k PLN
Komentarz