moja ma 175 tyś i leje od 0,5 -0,8l na 15tyś km. w zależności od sposobu jazdy.
ZNISZCZYLI MOJA CZESZKE! !@#$%^&*()
Zwiń
X
-
ZNISZCZYLI MOJA CZESZKE! !@#$%^&*()
KUR....JEB.... ZŁODZIEJE! !@#$%^&*\
Wczoraj rono, gdy wybierałem sie na uczelnie, po zejsciu do samochodu wpadłem w szok!
Wybita prawa przednia szyba, rozwalona deska rozdzielcza (tunel), radia nie ma (to znaczy tyłu radia) no i cb tez zniknelo!
Wszystko oczywiście jest ubezpieczone, ale wkurzyło mnie to ze narobili tyle szkód!
Radio wyciagali chyba łomem, bo zniszczyli pół tunelu śodkowego!
!@#$%^&*
Jak bym złapał to bym rece poobrywał, i jeszcze zniszczył poł tułowia do tego!
Ech!
Pozdrawiam i nie zycze nikomu z Was tajkiego szoku!
lukaszrysRodzinne Combi by Ali
Na początku był BIG BANG... a potem zrodziła sie moja Skoda...
AHF+ASV+AWX+ASZ+IVECO+0.230+MG+ALI...
Polerowana "czapka" od środka ... :-P
-
-
Re: ZNISZCZYLI MOJA CZESZKE! !@#$%^&*()
Skurwysyństwo! I ja chyba zacznę chować sprzęt po tym co się ostatnio dzieje.
Od 4 lat zostawiam wszystko na widoku na wszelakich parkingach i kuszę los.
Nie ma co .. zaczynam chować bo złodziejstwo niesamowite.
Trzymaj się i powodzenia w ubezpieczalni.Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Komentarz
-
-
Oszołomstwa nie brakuje. Takiemu sk@@@@wi nic tylko wybić całą klawiaturę w ramach odmulenia.
Co za ludzieops:
Dzisiaj ok. godz. 8 rano żona przez okno zaobaczyła dym unoszący się nad pobliskim lesem. Zrobiłem sobie poranny spacer z psem w te rejony. Okazało się, że ktoś podpalił domek letniskowy. Musiałem wezwać straż pożarną.
Co za ludziskaops:
O I złota w kombi 1.6 BFQ - od tego Tu się zaczęło
KIA Carens 2.0 CRDI - przerwa na kawę ....
O III czarna liftback - reaktywacja
Komentarz
-
-
Sigma_74
wiem jedno że jak bym h..a złapał albo nawet dwóch - miłosc do czeski większa niz rozsadek- to bym zatłukł, i w dupie paragrafy bym miał, smaciarze.
Komentarz
-
lec
Re: ZNISZCZYLI MOJA CZESZKE! !@#$%^&*()
no pech po prostu, bo gdyby nie chiche przyzwolenie u nas na handel.... ale znowu temat rzeka..
Zamieszczone przez ===Tomy===Skurwysyństwo! I ja chyba zacznę chować sprzęt po tym co się ostatnio dzieje.
Od 4 lat zostawiam wszystko na widoku na wszelakich parkingach i kuszę los.
Nie ma co .. zaczynam chować bo złodziejstwo niesamowite.
Trzymaj się i powodzenia w ubezpieczalni.
Komentarz
-
Wiem co czujesz. Ukradli mi spod AE w katowicach w zeszłym roku radyjko i wydłubali zamki w CC. Najlepszy był policjant, który z dziecięcym zdziwieniem na twarzy zapytał "To Pan nie wie że na Bogucickiej kradną?"
Znajomemu za 5 lat studiów podprowadzili z Bogucickiej dwie kompletne fury, tak że w sumie nie mamy źle
Komentarz
-
-
dołączam się do kondolencji - zajebać takiego huja co kradnie i robi przy tym takie szkody.
Sorry za slowa , ale nerwy dają o sobie znać.Silnik BFQ + sekwencja KME
CB President Johnny II ASC+President HAWAII
Kenwood KDC-BT92SD
Hertz HSK 165
Hertz DBX 250
KICX Kap 45
KICKER ZX 200.2
Kable - Dietz, Caliber
Kondzio 1F
wygłuszenie drzwi
Komentarz
-
-
Takiego bandytę to złapać urwać głowę i naszczać w szyję.
Kiedyś przy pomocy policji złapałem takiego jednego co mi wybił dwie szyby w Lanosie(mój drugi samochód) to jak mu policjanci zakładali kajdany i był plecami odwrócony to zasadziłem kopa z całej siły aby odreagować, a plicjanci odwócili się zeby nie widzieć :lol:Teraz xenony by krzynol
Komentarz
-
Komentarz