moja ma 175 tyś i leje od 0,5 -0,8l na 15tyś km. w zależności od sposobu jazdy.
ZNISZCZYLI MOJA CZESZKE! !@#$%^&*()
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
ZNISZCZYLI MOJA CZESZKE! !@#$%^&*()
KUR....JEB.... ZŁODZIEJE! !@#$%^&*\
Wczoraj rono, gdy wybierałem sie na uczelnie, po zejsciu do samochodu wpadłem w szok!
Wybita prawa przednia szyba, rozwalona deska rozdzielcza (tunel), radia nie ma (to znaczy tyłu radia) no i cb tez zniknelo!
Wszystko oczywiście jest ubezpieczone, ale wkurzyło mnie to ze narobili tyle szkód!
Radio wyciagali chyba łomem, bo zniszczyli pół tunelu śodkowego!
!@#$%^&*
Jak bym złapał to bym rece poobrywał, i jeszcze zniszczył poł tułowia do tego!
Ech!
Pozdrawiam i nie zycze nikomu z Was tajkiego szoku!
lukaszrysRodzinne Combi by Ali
Na początku był BIG BANG... a potem zrodziła sie moja Skoda...
AHF+ASV+AWX+ASZ+IVECO+0.230+MG+ALI...
Polerowana "czapka" od środka ... :-P
-
-
Boli
Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
BMW serii 3... Radość z jazdy.
Komentarz
-
osz kurrr... takiego h.... to bym za..... :!:!:!:!: jak dobrze ze mam garaz :!::!:!:!:
Komentarz
-
-
nico21, to nie jest reguła :|Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
BMW serii 3... Radość z jazdy.
Komentarz
-
lukaszrys, zagadaj do lukas78 - moze pomoze
[ Dodano: Nie 03 Cze, 07 11:49 ]
wie, jak sie upra to nawet z garazu zapierdzielą :!: :!: :!:Zamieszczone przez Tymonnico21, to nie jest reguła :|
Komentarz
-
lukaszrys, wiem jak człowiek się czuje
ad:
ad: miałm juz taki włam dwa razy u nas zawsze w soboty jest duża giełda i jest pewne że z piątku na sobotę dranie narobią szkody wielu ludziom. człowiek czuje się w tedy fatalnie , ale trzeba się pozbierać pozdrawiam
wocek
Komentarz
-
-
Re: ZNISZCZYLI MOJA CZESZKE! !@#$%^&*()
Skurwysyństwo! I ja chyba zacznę chować sprzęt po tym co się ostatnio dzieje.
Od 4 lat zostawiam wszystko na widoku na wszelakich parkingach i kuszę los.
Nie ma co .. zaczynam chować bo złodziejstwo niesamowite.
Trzymaj się i powodzenia w ubezpieczalni.Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Komentarz
-
mi nawet na parkingu strzeżonym szybę wybili, ale nic nie zdążyli ukraść1,9TDI ALH Ambiente
Polska to chyba jedyny kraj, który posiada kopie zapasową prezydenta oraz rząd sterowany radiem.
Komentarz
-
Oszołomstwa nie brakuje. Takiemu sk@@@@wi nic tylko wybić całą klawiaturę w ramach odmulenia.
Co za ludzie
ops:
Dzisiaj ok. godz. 8 rano żona przez okno zaobaczyła dym unoszący się nad pobliskim lesem. Zrobiłem sobie poranny spacer z psem w te rejony. Okazało się, że ktoś podpalił domek letniskowy. Musiałem wezwać straż pożarną.
Co za ludziska
ops:
O I złota w kombi 1.6 BFQ - od tego Tu się zaczęło
KIA Carens 2.0 CRDI - przerwa na kawę ....
O III czarna liftback - reaktywacja
Komentarz
-
wiem jedno że jak bym h..a złapał albo nawet dwóch - miłosc do czeski większa niz rozsadek- to bym zatłukł, i w dupie paragrafy bym miał, smaciarze.
Komentarz
-
Co za ch...je!!! lukaszrys jakbyś potrzebował pomocy to daj znać, przyjedziemy, wyłapiemy, wywieziemy do lasu i zakopiemy!!!Skoda Octavia II RS 2.0 Tdi BLACK MAGIC.
Pozdrawiam Wszystkich klubowiczów!!!
Komentarz
-
Co za ch...je!!! lukaszrys jakbyś potrzebował pomocy to daj znać, przyjedziemy, wyłapiemy, wywieziemy do lasu i zakopiemy!!!
oczywiście nie zabijemy żadnego. :diabelski_usmiechZbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz
-
Re: ZNISZCZYLI MOJA CZESZKE! !@#$%^&*()
no pech po prostu, bo gdyby nie chiche przyzwolenie u nas na handel.... ale znowu temat rzeka..
ja jakbym mial przy kazdem wejsciu/wyjsciu montowac/demontowac wszystko to bym 2h dziennie tracil. I po co to ? jesli radio bez panela tez kradna....Zamieszczone przez ===Tomy===Skurwysyństwo! I ja chyba zacznę chować sprzęt po tym co się ostatnio dzieje.
Od 4 lat zostawiam wszystko na widoku na wszelakich parkingach i kuszę los.
Nie ma co .. zaczynam chować bo złodziejstwo niesamowite.
Trzymaj się i powodzenia w ubezpieczalni.
Komentarz
-
Wiem co czujesz. Ukradli mi spod AE w katowicach w zeszłym roku radyjko i wydłubali zamki w CC. Najlepszy był policjant, który z dziecięcym zdziwieniem na twarzy zapytał "To Pan nie wie że na Bogucickiej kradną?"
Znajomemu za 5 lat studiów podprowadzili z Bogucickiej dwie kompletne fury, tak że w sumie nie mamy źle
Komentarz
-
Samochód powinno podłączać się do prądu jak w Bondzie....
Głupi wybryk - szybka, bolesna i nieunikniona kara :zastrzelic
Wyrazy szczerego współczucia :cry:
Komentarz
-
dołączam się do kondolencji - zajebać takiego huja co kradnie i robi przy tym takie szkody.
Sorry za slowa , ale nerwy dają o sobie znać.Silnik BFQ + sekwencja KME
CB President Johnny II ASC+President HAWAII
Kenwood KDC-BT92SD
Hertz HSK 165
Hertz DBX 250
KICX Kap 45
KICKER ZX 200.2
Kable - Dietz, Caliber
Kondzio 1F
wygłuszenie drzwi
Komentarz
-
mnie jakiś ch... chciał wczoraj oderwac lusterko. nie udało mu się ale skur...... wyćwiczony chyba w fachu bo spier...... jak Carl Lewis, że tez gnój nie wpadł pod koła jakiej octavki !!! strzelac to za mało
Komentarz
-
dobrze powiedziane trzeba :zastrzelicZamieszczone przez -Piotr-Takiemu sk@@@@wi nic tylko wybić całą klawiaturę w ramach odmulenia.
owiesic :klnie: :box2 lachudry jedne
Wspolczuje Ci...
Komentarz
-
To kufa jakieś mlodziaki musiały być najgorsze jest to, że oni czują się bezkarnie bo są małolatami jak takiego bym dorwał to nie ręczę za siebie ręce nogi po kolejiTakie zwykłe Ambiente
Komentarz
-
na całe szczeście lusterko nie ucierpiało, ale załuję, że nie miałem pod ręka kamienia to bym go z dalekosięznej broni trafił
Komentarz
-
Takiego bandytę to złapać urwać głowę i naszczać w szyję.
Kiedyś przy pomocy policji złapałem takiego jednego co mi wybił dwie szyby w Lanosie(mój drugi samochód) to jak mu policjanci zakładali kajdany i był plecami odwrócony to zasadziłem kopa z całej siły aby odreagować, a plicjanci odwócili się zeby nie widzieć :lol:Teraz xenony by krzynol
Komentarz

Komentarz