Zamieszczone przez Samiec
Dywagacje nt nieseryjnych sprezyn, amorów a takze balastu...
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez SamiecZamieszczone przez Nexus6Zamieszczone przez misiek^wroSa jakies springi nie tyle obnizajace co troche twardsze od serii ?
co do podwyzszenia to jest ono minimalne, o ile jest
Sama sprezyna ma prawie taka sama wysokosc co ori - roznica wynika z grubosci zwojow
Pozdrawiam
Zibi
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez misiek^wroJa nadmienilem, ze wciskam plyte Mrova, czyli bedzie pare kg wiecej pod silnikiem, do tego mam upatrzone cos takiego : http://allegro.pl/item202117916_spre...via_kombi.html
Tu kolega sprzedaje springi eibacha moze sie dogadacie jak cos
Komentarz
-
-
http://www.eibach.de/index_2.php?LID...0&LID4=0&MODL=[D]Octavia%20(1U)%20Combi[/D][E]Octavia%20(1U)%20Station%20Wagon[/E]&SPA=1&C_lang=en&STEP_2=1&STEP=1&STEP_3=1&HRST=Sko da&STARTLIST=1
Faktycznie, pasuja do kombiByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ZibiZamieszczone przez SamiecZamieszczone przez Nexus6Zamieszczone przez misiek^wroSa jakies springi nie tyle obnizajace co troche twardsze od serii ?
co do podwyzszenia to jest ono minimalne, o ile jest
Sama sprezyna ma prawie taka sama wysokosc co ori - roznica wynika z grubosci zwojow
Pozdrawiam
Zibi
Ja na twoim miejscu zostawiłbym springi seryjne a wymienił amory na B6. To bujanie którego tak nie lubisz odejdzie w zapownienie :szeroki_usmiech .Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
Masmo narazie montuje KYB + Eibachy -30mm.
Jesli nie poskutkuje, wtedy pomysle o czym baaaardziej hardkorowym dla zebow i tylka.Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez misiek^wroMasmo narazie montuje KYB + Eibachy -30mm.
Jesli nie poskutkuje, wtedy pomysle o czym baaaardziej hardkorowym dla zebow i tylka.Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez misiek^wroMasmo, ja fruwam na 17tkach i 225Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
Komentarz